欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習(xí)冊解析答案 > 新課程學(xué)習(xí)指導(dǎo)南方出版社七年級英語外研版 > 第36頁解析答案
新課程學(xué)習(xí)指導(dǎo)南方出版社七年級英語外研版

新課程學(xué)習(xí)指導(dǎo)南方出版社七年級英語外研版

注:當(dāng)前書本只展示部分頁碼答案,查看完整答案請下載作業(yè)精靈APP。練習(xí)冊新課程學(xué)習(xí)指導(dǎo)南方出版社七年級英語外研版答案主要是用來給同學(xué)們做完題方便對答案用的,請勿直接抄襲。

( )6. Reading is like
C
according to the passage.
A. using your muscles
B. playing games
C. exercise for your mind
( )7. Reading keeps your
B
healthy.
A. muscles
B. mind
C. eyes
( )8. What does the underlined word "intelligent" in Paragraph 3 mean in Chinese?
C

A. 活潑的
B. 愚蠢的
C. 聰明的
( )9. Which of the following is NOT true about the passage?
B

A. Reading is good for us.
B. People who read a lot must be writers.
C. People who read a lot are better at writing.
( )10. What is the structure(結(jié)構(gòu))of the passage?
A

A. ①;②③④;⑤
B. ①②③④;⑤
C. ①;②③;④⑤
答案:6. C
解析:根據(jù)“It is like exercise for your mind”可知選 C。
7. B
解析:根據(jù)“reading keeps your mind healthy”可知選 B。
8. C
解析:根據(jù)“You learn new things... learn more words”可知 intelligent 是“聰明的”,選 C。
9. B
解析:文中“may be good writers”不是“must be writers”,B 項錯誤,選 B。
10. A
解析:①總述閱讀像大腦的鍛煉;②③④分述閱讀的好處;⑤提問,結(jié)構(gòu)是①;②③④;⑤,選 A。
Ⅲ. 補全短文。
根據(jù)短文內(nèi)容,從短文后的選項中選出能填入空白處的最佳選項。選項中有一項為多余選項。
Some people think a hobby is to waste(浪費) time. In their mind,a hobby is something to pass the time. However,a hobby is much more than that. 1
B

2
A

A hobby lets people enjoy quiet time. People usually think more clearly when enjoying their favourite hobbies. They often think of good ideas at that time.
Find out one's own talent(才藝)
People often find new talent of themselves when they enjoy their hobbies. 3
F
only when they sit down and play. The only way for you to find this talent is to try. The first step is to find something that you're interested in.
Make people relaxed
4
D
Coming home from work and sitting down to enjoy favourite hobbies help people relax. Hobbies also help people 5
E

A. Most hobbies are good ways to relax.
B. It has many benefits for people.
C. A hobby is a waste of time.
D. Have time for themselves.
E. get a better night's sleep.
F. Some people might find their talent for playing the piano
答案:1. B
解析:前文說愛好不止是消磨時間,B 項“它對人們有很多好處”承接,選 B。
2. A
解析:下文講愛好讓人享受安靜時間,A 項“大多數(shù)愛好是放松的好方式”引出,選 A。
3. F
解析:本段講發(fā)現(xiàn)才藝,F(xiàn) 項“有些人可能會發(fā)現(xiàn)他們彈鋼琴的天賦”符合,選 F。
4. D
解析:下文講下班回家享受愛好,D 項“有自己的時間”符合,選 D。
5. E
解析:愛好幫助人們放松,E 項“獲得更好的睡眠”是放松的結(jié)果,選 E。