欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習(xí)冊解析答案 > 新課程學(xué)習(xí)指導(dǎo)南方出版社七年級英語外研版 > 第21頁解析答案
新課程學(xué)習(xí)指導(dǎo)南方出版社七年級英語外研版

新課程學(xué)習(xí)指導(dǎo)南方出版社七年級英語外研版

注:當(dāng)前書本只展示部分頁碼答案,查看完整答案請下載作業(yè)精靈APP。練習(xí)冊新課程學(xué)習(xí)指導(dǎo)南方出版社七年級英語外研版答案主要是用來給同學(xué)們做完題方便對答案用的,請勿直接抄襲。

( )3. Chen Yuan wants to join in the Pet Show,she can go there ______.
A. at 8:30 am on Friday
B. at 9:00 am on Saturday
C. at 2:00 pm on Sunday
( )4. Which of the following is TRUE?
A. Students at the Story Time session must have a story book.
B. Students can play outdoor games at 1:30 pm this Tuesday.
C. The Pet Show is held in the school's activity room.
( )5. Where can we see this passage?
A. A school map.
B. A school poster.
C. A book.
答案:3. C
解析:根據(jù)"Pet Show"中"Time: 10:00 am-5:00 pm this Saturday and Sunday"可知,寵物展在周六和周日的上午10點(diǎn)到下午5點(diǎn),C選項(xiàng)"at 2:00 pm on Sunday"(周日下午2點(diǎn))在這個時間段內(nèi),所以3選C。
4. B
解析:根據(jù)"Outdoor Games"中"Time: 1:00 pm-3:00 pm this Tuesday"可知,周二下午1點(diǎn)到3點(diǎn)可以玩戶外游戲,所以1:30 pm可以玩,B選項(xiàng)正確;A選項(xiàng)文中未提到故事會必須帶故事書;C選項(xiàng)寵物展在操場,不是活動室,所以4選B。
5. B
解析:文章是關(guān)于學(xué)校的幾個活動通知,最可能出現(xiàn)在學(xué)校海報上,school poster(學(xué)校海報)符合語境,school map(學(xué)校地圖)、book(書)不符合,所以5選B。
B
Now School gardening (園藝) is very cool. Parents and teachers like these hands-on lessons.
Students love the gardening lessons,too. In the lessons,students have a new way to learn something. The students like the different lessons. Because they can help them relax. They don't have to sit at their desks in the classroom all day. They can go out and get their hands dirty. Also,the gardening lessons can teach them something that they cannot learn in the classroom. The gardening lessons can make them helpful and friendly,too.
Teachers teach gardening with a goal. In gardens,they ask all the students to watch carefully. The students can see the beginning,the middle and the end of their project. But some schools don't have much room for a garden. Then some students can go to community (社區(qū)) gardens or parks.
"______" a lot of teachers say. "It not only lets students know where our food comes from,but also makes them have their duty (責(zé)任) for our home. Gardening is not only a hobby. It's a life skill (生活技能).
( )6. Why do the students love the gardening lessons?
①Because they can help them relax.
②Because they don't have to do their homework.
③Because they can go out and learn something different.
④Because the gardening lessons are free.
A.①② B.①③ C.②③
( )7. The gardening lesson can make students_____.
A. helpful and friendly B. active and polite
C. excited but tired
( )8. In gardens, _____ can see the beginning, the middle and the end of their project.
A. all the friends B. all the parents
C. all the students
( )9. Which can be put in the blank(空白處)of Paragraph 4?
A. Gardening isn't a subject.
B. Gardening is an important subject.
C. Students love gardening very much.
( )10. What's the best title for the passage?
A. Gardening Lessons in School.
B. Go Out and Have Fun.
C. What Students Learn in the Gardening Lessons.

答案:6. B 
解析:結(jié)合原文 “help them relax”“go out and get their hands dirty”“teach them something that they cannot learn in the classroom”,①和③正確,選 B。
7. A
解析:文中明確提到 “The gardening lessons can make them helpful and friendly, too.”,所以選 A。
8. C
解析:文中說 “In gardens, they ask all the students to watch carefully. The students can see the beginning, the middle and the end of their project.”,所以選 C。
9. B
解析:空白處后文強(qiáng)調(diào)園藝不僅讓學(xué)生了解食物來源、培養(yǎng)責(zé)任感,還是生活技能,說明園藝很重要,“Gardening is an important subject.” 符合語境,選 B。
10. A
解析:文章圍繞學(xué)校的園藝課程展開,介紹了學(xué)生、老師對其的看法及課程的意義,A 選項(xiàng) “學(xué)校的園藝課程” 最能概括主旨,選 A。