欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習冊解析答案 > 2025年高中英語外刊精讀高一英語全一冊通用版 > 第5頁解析答案
2025年高中英語外刊精讀高一英語全一冊通用版

2025年高中英語外刊精讀高一英語全一冊通用版

注:當前書本只展示部分頁碼答案,查看完整答案請下載作業(yè)精靈APP。練習冊2025年高中英語外刊精讀高一英語全一冊通用版答案主要是用來給同學們做完題方便對答案用的,請勿直接抄襲。

1 When we hold a traditional career day, Johnny's mother comes in and talks about how she, as a doctor, takes care of sick people. Then, Susie's father speaks about being an accountant and managing business expenses. At the end of this exercise, there are the implied (暗示的) questions: Do you want to be a doctor? Do you want to be an accountant?
C
2 While well-intended, this approach has significant limitations. For primary school students, this traditional method works well, as the goal is to introduce them to possibilities they may never have heard of. When it comes to secondary education, however, this is no longer enough. 2
F
They may not yet know what they want to do, but they are beginning to explore their options. 3 What we don't traditionally get in the presentations is what people actually do in the job. 3
D
What the six-year-old doesn't know, and unfortunately even a sixteen-year-old doesn't know, is that being a doctor isn't just about treating patients. For a typical doctor in private practice, it also means handling a lot of paperwork, hiring and managing staff, and marketing to patients, among other things. 4 4
G
Talk about having lots of meetings, or only a few meetings. Explain whether you spend a lot of time looking at documents or meeting new people. Get into the specific tasks and how often you do them. 5
E
The key is simply to ask presenters to get a little more detailed about how they spend their days, even the boring parts, and talk about why they like or dislike certain parts of their jobs. In the end, ask students to look not at the specific job titles, but at job responsibilities, so they can effectively create their own jobs. 5 A. All kids know about teachers and doctors. B. No one with those jobs was at a career day. C. These questions have simple answers: yes or no. D. Even a six-year-old knows that doctors take care of the sick. E. For students, imagining their own jobs may sound more exciting. F. By high school, students are already starting to think about careers. G. A better approach is to speak about what actually happens in the jobs.
答案:1.C 解析:前文提出兩個選擇性問題“想成為醫(yī)生還是會計”,C選項“這些問題有簡單的答案:是或否”承接上文,符合語境。
2.F 解析:空格前提到中學教育階段傳統(tǒng)方法不夠,空格后說他們開始探索選擇,F(xiàn)選項“到高中時,學生已經(jīng)開始思考職業(yè)”連接上下文,說明中學階段學生的特點。
3.D 解析:下文提到六歲和十六歲孩子都不知道醫(yī)生工作的實際情況,D選項“即使是六歲小孩都知道醫(yī)生照顧病人”與下文形成對比,引出實際工作內容的話題。
4.G 解析:下文具體講述談論工作中的會議、文檔處理等實際內容,G選項“更好的方法是談論工作中實際發(fā)生的事情”總領該段,符合段落主旨。
5.E 解析:前文說讓學生關注工作職責來創(chuàng)造自己的工作,E選項“對學生來說,想象自己的工作可能聽起來更令人興奮”承接上文,說明這樣做的好處。