欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習(xí)冊(cè)解析答案 > 英語(yǔ)習(xí)題冊(cè)第三版 > 第15頁(yè)解析答案
英語(yǔ)習(xí)題冊(cè)第三版

英語(yǔ)習(xí)題冊(cè)第三版

注:當(dāng)前書本只展示部分頁(yè)碼答案,查看完整答案請(qǐng)下載作業(yè)精靈APP。練習(xí)冊(cè)英語(yǔ)習(xí)題冊(cè)第三版答案主要是用來(lái)給同學(xué)們做完題方便對(duì)答案用的,請(qǐng)勿直接抄襲。

VI. 閱讀理解
Have you ever asked yourself why children go to school? You will probably say that they go to school to learn both their native and some foreign languages, maths, history, but what do they learn these things for? And are these things all that they learn at school?
We send our children to school to prepare them for a bright future. Many of the things they study at school have some practical use in their life. But is that the only reason why they go to school?
There is more in education than just memorizing facts. We go to school above all to learn how to learn independently (獨(dú)立地) or teach ourselves, so that when we finish school, we can continue to learn. A man who really knows how to learn will always be successful in his life than those who are not good at self-taught. The educated person, whenever he has to do something new, will rapidly teach himself how to do it in the best way. The uneducated person, on the other hand, is either unable to do something new or does it badly. Modern education, therefore, should emphasize (強(qiáng)調(diào)) both knowledge transferring and general ability cultivating (能力培養(yǎng)).
1. Children go to school to ______.
[A] learn languages only
[B] get strong and tall
[C] learn many kinds of knowledge
2. Parents hope ______.
[A] their children will be successful when they grow up
[B] their children master a certain skill
[C] they can teach their children themselves
3. Most probably, the person ______ will be a great success in his/her life.
[A] who's good at all the lessons
[B] who keeps healthy
[C] who's learned how to learn on his own

答案:1. C
解析:根據(jù)第一段“You will probably say that they go to school to learn both their native and some foreign languages, maths, history...”可知孩子上學(xué)是為了學(xué)習(xí)多種知識(shí),選 C。
2. A
解析:根據(jù)第二段“We send our children to school to prepare them for a bright future.”可知父母希望孩子長(zhǎng)大后成功,選 A。
3. C
解析:根據(jù)第三段“A man who really knows how to learn will always be successful in his life than those who are not good at self-taught.”可知學(xué)會(huì)自主學(xué)習(xí)的人更可能成功,選 C。