欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網 > 練習冊解析答案 > 2025年高中同步創(chuàng)新課堂優(yōu)化方案高中英語必修1外研版 > 第166頁解析答案
2025年高中同步創(chuàng)新課堂優(yōu)化方案高中英語必修1外研版

2025年高中同步創(chuàng)新課堂優(yōu)化方案高中英語必修1外研版

注:當前書本只展示部分頁碼答案,查看完整答案請下載作業(yè)精靈APP。練習冊2025年高中同步創(chuàng)新課堂優(yōu)化方案高中英語必修1外研版答案主要是用來給同學們做完題方便對答案用的,請勿直接抄襲。

4. What is the purpose of this passage?
A. To tell the new students how to learn in high school.
B. To introduce new schools.
C. To give the teachers some advice.
D. To give advice to new high school students.
答案:D
解析:文章主要圍繞美國八年級學生進入高中時的情況,從熟悉學校、參加俱樂部、尋求幫助等方面給出建議,目的是給新高學生提供建議,故選D。
B
(2025·莆田五校聯(lián)考)Where in the classroom do you prefer to sit, and why? Scientists' have discovered that seating preference not only shows students' personalities, but has a great influence on their school performance. Generally speaking, students show different attitudes depending on where they sit. Based on the research, scientists have developed a funnel-like (像漏斗的) model of "learning zones" to see the relationship between seating and active learning.
In this model, the mouth of the funnel(A) is the best position for learning. Students in this area prove to be the most active learners. They show a greater desire (渴求) for learning, which leads them to focus better and take more active part than the rest of the class. Those in the neck of the funnel(B) don't pay the same close attention, but they ask a lot of questions, partly because of the added confidence they feel from being in a safe zone, with others around them. Less desirable is the area "outside the funnel"(C, D), which refers to the side and the back rows, where students take a less active part in classroom activities and find it hard to focus their attention, falling asleep at times.
Studies about learning zones suggest that a change in traditional seating plans can benefit students. In fact, a growing number of teachers have begun to use less traditional seating plans, such as "U-Type", where there are no side and back areas, so teachers can expect their students to take part in activities more actively and increase student-teacher interaction (互動).
5. According to scientists, what influences students' learning greatly?
A. The number of students.
B. The time of class.
C. Seating positions.
D. The size of the classroom.
答案:C
解析:根據第一段“Scientists' have discovered that seating preference... has a great influence on their school performance.”可知,座位位置對學生學習影響大,故選C。
6. Which of the following is the most proper area for learning?
A. Area A.
B. Area B.
C. Area C.
D. Area D.
答案:A
解析:根據第二段“In this model, the mouth of the funnel(A) is the best position for learning.”可知,A區(qū)域是最適合學習的位置,故選A。
7. It turns out that students sitting in Area B ______
B
. A. sometimes fall asleep B. feel safe and confident C. seldom ask their teachers questions D. try to avoid looking directly at the teacher
答案:B
解析:根據第二段“Those in the neck of the funnel(B)... partly because of the added confidence they feel from being in a safe zone”可知,B區(qū)域的學生感到安全和自信,故選B。
8. Where is the passage probably taken from?
C
A. A life newspaper. B. An advertisement. C. An education magazine. D. A science textbook.
答案:C
解析:文章研究座位位置對學生學習的影響,屬于教育相關內容,可能來自教育雜志,故選C。