欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習(xí)冊(cè)解析答案 > 卓越英語九年級(jí)譯林版 > 第14頁(yè)解析答案
卓越英語九年級(jí)譯林版

卓越英語九年級(jí)譯林版

注:當(dāng)前書本只展示部分頁(yè)碼答案,查看完整答案請(qǐng)下載作業(yè)精靈APP。練習(xí)冊(cè)卓越英語九年級(jí)譯林版答案主要是用來給同學(xué)們做完題方便對(duì)答案用的,請(qǐng)勿直接抄襲。

四、閱讀理解
If you are reading this, you were probably born in the 2000s. The oh-ohs. The 21st century. That would make you young, creative, connected, global, and no doubt smart. Maybe good-looking, too. Right? But what do other people think about your generation?
Some adults worry that you're more interested in the screen in front of you than the world around you. They think of you as the "face-down generation" because you use your phone so much and they wonder how you will deal with school, friends, and family. Are today's teenagers too busy texting and taking selfies to become successful in real life?
Other adults worry that today's youth are spoilt and don't want to face the challenges of adult life. Many children born in the 1990s and 2000s were raised by "helicopter parents", who were always there to guide and help their children with a busy schedule filled with homework and after-class activities such as dancing, drawing, or sports. With parents who do everything for them, today's youth seem to like to live like teenagers even when they are in their 20s or 30s.
Does the face-down generation need a heads-up? Well, possibly not. The fact is that many of today's teenagers are better educated, more creative than past generations. They seem to be willing to become leaders. More young people than ever volunteer to help their communities. There are also brave young people such as Malala Yousafzai, the teenager who won the 2014 Nobel Peace Prize for pushing girls' rights to go to school.
So if you're one of the oh-ohs, there are reasons to be hopeful about the future. Things are looking up for the face-down generation. Chances are that you will do great and LOL (laugh out loud).
( )1. What does the term "helicopter parents" refer to in Paragraph 3?
A. Parents who help children to face the challenges.
B. Parents who always watch over their children.
C. Parents who have a very busy schedule.
D. Parents who only turn up when necessary.
( )2. What does the underlined word "heads-up" in Paragraph 4 mean?
A. Early warning.
B. Warm welcome.
C. Good medicine.
D. Strong support.
( )3. What can we infer from the passage?
A. The writer is one of the oh-ohs.
B. Oh-ohs will spend less time on phones.
C. Oh-ohs may have a bright future.
D. Oh-ohs will meet more challenges than adults.
( )4. What would be the best title for the passage?
A. The "helicopter parents"
B. The over-worried parents
C. The spoilt generation
D. The face-down generation
答案:1. B
解析:根據(jù)第三段“'helicopter parents', who were always there to guide and help their children”可知“直升機(jī)父母”指總是監(jiān)視、指導(dǎo)孩子的父母,選B。
2. A
解析:結(jié)合第四段“Does the face-down generation need a heads-up? Well, possibly not.”及后文對(duì)00后的積極描述,“heads-up”意為“警告,提醒”,與Early warning意思相近,選A。
3. C
解析:根據(jù)最后一段“So if you're one of the oh-ohs, there are reasons to be hopeful about the future.”可推斷00后可能有光明的未來,選C。
4. D
解析:文章圍繞“face-down generation(低頭一代)”展開,討論成年人對(duì)00后的擔(dān)憂及00后的積極特質(zhì),D項(xiàng)為最佳標(biāo)題。
五、書面表達(dá)
你們學(xué)校英語社團(tuán)正在以“How to be an excellent middle school student”為題,舉行征文活動(dòng)。請(qǐng)你根據(jù)下面思維導(dǎo)圖的提示寫一篇英語征文。
How to be an excellent middle school student
Virtue(品行)
- Honest
- Thankful
...
Study
- Work hard
- Have good study habits
...
Health
- Have healthy food
- Do sports
...
注意事項(xiàng):
文章須包括思維導(dǎo)圖中的所有提示要點(diǎn),并作適當(dāng)發(fā)揮;
條理清晰,行文連貫,段落分明,書寫規(guī)范;
詞數(shù)不少于90,文章的開頭已給出,不計(jì)入總詞數(shù)。
How to be an excellent middle school student
As middle school students, it's our duty to be excellent. I think we have lots of things to do.
答案:How to be an excellent middle school student
As middle school students, it's our duty to be excellent. I think we have lots of things to do.
First, we should develop good virtues. Being honest is very important. We must tell the truth to our teachers and parents. Also, we should be thankful. We should thank our parents for raising us and our teachers for teaching us. It's good to help others when they are in need.
Second, we need to study hard. We should listen carefully in class and finish our homework on time. Having good study habits is necessary, such as reading more books and taking notes. We should also ask questions when we don't understand.
Finally, health is very important for us. We should have healthy food, like vegetables and fruits, and not eat too much junk food. Doing sports every day can make us strong. We can play basketball, run or swim after school.
In a word, if we do well in virtue, study and health, we can be excellent middle school students.