欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習(xí)冊(cè)解析答案 > 新課程能力培養(yǎng)八年級(jí)英語(yǔ)人教版 > 第77頁(yè)解析答案
新課程能力培養(yǎng)八年級(jí)英語(yǔ)人教版

新課程能力培養(yǎng)八年級(jí)英語(yǔ)人教版

注:當(dāng)前書(shū)本只展示部分頁(yè)碼答案,查看完整答案請(qǐng)下載作業(yè)精靈APP。練習(xí)冊(cè)新課程能力培養(yǎng)八年級(jí)英語(yǔ)人教版答案主要是用來(lái)給同學(xué)們做完題方便對(duì)答案用的,請(qǐng)勿直接抄襲。

一、閱讀理解
Jules Gabriel Verne: What will the future be like?
Almost every person has a picture of the future world in his or her mind. Then, how did people in the past dream of today's world? Did their dreams come true?
Jules Gabriel Verne, a French writer, was a big dreamer. He was famous for his science fiction (科幻小說(shuō)). His stories are very interesting. More surprisingly, he created so many wonderful things in his books, and those things have become a reality (現(xiàn)實(shí)) in today's world.
In the book From the Earth to the Moon, Verne discussed the idea of taking a trip to the moon. He described so many things about how to take people to the moon. About one hundred years later, scientists made it possible. Not only that, but in his book 20,000 Leagues Under the Sea, the characters go all around the world on an electric submarine (電動(dòng)潛艇). He finished the book in 1870. The idea of the electric submarine was surprising as the use of electricity was not common at the time. Although Verne didn't invent the submarine, his book helped some people come up with wonderful ideas to make submarines work better.
Many people are surprised at Verne's creative mind. In fact, his creative predictions went hand in hand with his hard work. He read a lot of different subjects, studied science and often talked with scientists so that he knew what was happening in his time and let the new things feed the fires of his creative ideas.
(
B
) 1. What is the passage mainly about?
A. Jules Gabriel Verne and his books.
B. Those things Jules Gabriel Verne created in his books have become reality.
C. How Jules Gabriel Verne became so creative.
D. Why Jules Gabriel Verne's dream can come true.
(
C
) 2. According to the passage, which statement is TRUE?
A. Jules Gabriel Verne finished the book From the Earth to the Moon in 1870.
B. Jules Gabriel Verne invented the submarine.
C. Jules Gabriel Verne was a writer.
D. It was common to use electricity at Jules Gabriel Verne's time.
(
Because his book helped some people come up with wonderful ideas to make submarines work better.
) 3. Why was the book 20,000 Leagues Under the Sea important?
答案:1. B
解析:主旨大意題。文章主要講述了法國(guó)作家儒勒·加布里埃爾·凡爾納在科幻小說(shuō)中創(chuàng)造的許多奇妙事物在今天都變成了現(xiàn)實(shí),B選項(xiàng)“儒勒·加布里埃爾·凡爾納在他書(shū)中創(chuàng)造的那些東西已經(jīng)成為現(xiàn)實(shí)”符合主旨,B選項(xiàng)正確。
2. C
解析:細(xì)節(jié)理解題。A選項(xiàng),文中提到“20,000 Leagues Under the Sea”是1870年完成的,不是“From the Earth to the Moon”,A錯(cuò)誤;B選項(xiàng),文中說(shuō)“Although Verne didn't invent the submarine”,B錯(cuò)誤;C選項(xiàng),“Jules Gabriel Verne, a French writer”表明他是一名作家,C正確;D選項(xiàng),“the use of electricity was not common at the time”,D錯(cuò)誤。C選項(xiàng)正確。
3. C
解析:細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)“Although Verne didn't invent the submarine, his book helped some people come up with wonderful ideas to make submarines work better.”可知,這本書(shū)重要是因?yàn)樗鼛椭恍┤讼氤隽俗対撏Ц霉ぷ鞯暮弥饕?,C選項(xiàng)正確。