欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習(xí)冊(cè)解析答案 > 2025年通成學(xué)典課時(shí)作業(yè)本七年級(jí)英語(yǔ)上冊(cè)譯林版連云港專版 > 第15頁(yè)解析答案
2025年通成學(xué)典課時(shí)作業(yè)本七年級(jí)英語(yǔ)上冊(cè)譯林版連云港專版

2025年通成學(xué)典課時(shí)作業(yè)本七年級(jí)英語(yǔ)上冊(cè)譯林版連云港專版

注:當(dāng)前書(shū)本只展示部分頁(yè)碼答案,查看完整答案請(qǐng)下載作業(yè)精靈APP。練習(xí)冊(cè)2025年通成學(xué)典課時(shí)作業(yè)本七年級(jí)英語(yǔ)上冊(cè)譯林版連云港專版答案主要是用來(lái)給同學(xué)們做完題方便對(duì)答案用的,請(qǐng)勿直接抄襲。

五、(跨體育·運(yùn)動(dòng)的益處)閱讀理解。
A lot of people play sports, but very few people become sports professionals(專家). If sports are not going to be your future, why do you play them? There are good reasons for playing sports.
First of all, sports are a good way to exercise. Exercising keeps you healthy and happy. When you exercise, your body makes endorphins(內(nèi)啡肽). Endorphins give you more energy and make you feel happier.
Also, sports teach young people how to work as a team. They teach young people to respect(尊重) their coaches. If a young person plays sports, he or she may not have many problems. This is because sports teach people about rules. They also teach people that if they work hard, they may succeed.
Another good way of sports is that they make people walk out of their house. These days, a lot of people spend too much time on mobile phones and video games. When you play sports, you go outside and exercise in the sun. They are important.
Maybe you're not going to become a sports professional, but it doesn't matter(要緊). Sports will help you become a better and happier person.
1. What do endorphins do when you exercise?
A. Make you tired.
B. Make you unhappy.
C. Make you feel happier.
D. Help you play video games.
2. What does the underlined word "They" in Paragraph 3 refer to?
A. Sports.
B. Reports.
C. Problems.
D. Rules.
3. According to the passage, what takes people too much time?
A. Exercise.
B. Work.
C. Mobile phones and video games.
D. Sleep.
4. According to the passage, which of the following is true about sports?
A. Watching TV or playing video games is better than doing sports.
B. If young people do more sports, they will have more problems.
C. When doing sports, we should respect everyone in the game.
D. More indoor exercise can make people happy and healthy.
答案:1. C
解析:由“Endorphins give you more energy and make you feel happier.”可知選C。
2. A
解析:前文講“sports teach young people how to work as a team”,所以“They”指sports,選A。
3. C
解析:由“These days, a lot of people spend too much time on mobile phones and video games.”可知選C。
4. C
解析:A項(xiàng)與文意相反;B項(xiàng)“more problems”錯(cuò)誤;C項(xiàng)由“teach young people to respect their coaches”可推知正確;D項(xiàng)應(yīng)是戶外運(yùn)動(dòng),選C。
六、書(shū)面表達(dá)。
假設(shè)你是Sandy,請(qǐng)根據(jù)下列提示,以“This is me”為題寫(xiě)一篇英語(yǔ)短文。
要點(diǎn)提示:1. 個(gè)人情況:年齡、外貌、愛(ài)好…… 2. 學(xué)校生活與課外活動(dòng):…… 3. 夢(mèng)想:……
要求:1. 詞數(shù)80左右,開(kāi)頭已給出,不計(jì)入總詞數(shù)。2. 語(yǔ)句通順,條理清晰,書(shū)寫(xiě)工整。
This is me
Hello,everyone! I'm Sandy.
答案:Hello, everyone! I'm Sandy. I'm 13 years old. I'm tall with long hair and big eyes. I like reading and playing basketball. At school, I have many friends and we often study together. After school, I usually play basketball with my classmates. My favorite subject is English because it's interesting. I want to be an English teacher in the future. I will work hard to make my dream come true. This is me, a happy and hard-working girl.
解析:包含個(gè)人情況(年齡、外貌、愛(ài)好)、學(xué)校生活(朋友、學(xué)習(xí)、課外活動(dòng))、夢(mèng)想(英語(yǔ)老師),符合要求。