4、A visit to a doctor’s office costs from fifteen to fifty dollars. It is _31_ impossible for people to pay for the medical care they need. Many people in the United States think that doctors are overpaid. Most doctors, however, 32(agree). They say that they 33 (require) to study medicine for a long time. Tuition for many years of medical education costs a lot of money. Doctors say that it is 34 for most medical students to borrow money from bank to pay their tuition. Because their money must be repaid to 35 bank, young doctors need to receive a lot of money for their work. So, they charge(收費(fèi)) people high prices 36 medical care.
37 , it is possible that the high cost of medical care in America is unnecessary. 38 high tuition is one 39 of high costs, 40 way to lower costs would be to have medical schools that are free or have low tuition.
4、31.almost 32.disagree 33. were required 34. necessary 35. the
36. for 37.Therefore 38.Because 39.cause 40. one


科目:高中英語 來源: 題型:
A visit to a doctor’s office costs from fifteen to fifty dollars. It is _31_ impossible for people to pay for the medical care they need. Many people in the
37 , it is possible that the high cost of medical care in
科目:高中英語 來源:英語教研室 題型:050
A visit to a doctor’s office costs from fifteen to fifty dollars. It is almost impossible for people to pay for medical care they need. Many people in the United States think that doctors are overpaid. Most doctors, however, disagree. They say that they were required to study medicine for a long time. Tuition(學(xué)費(fèi))for many years of medical education costs lots of money. Doctors say that it is necessary for most medical students to borrow money from a bank to pay their tuition. Because this money must be repaid to the bank, young doctors need to receive a lot of money for their work. So they charge(收費(fèi))people high prices for medical care.
Therefore, it’s possible that the high cost of medical care in America is unnecessary. Because high tuition is one cause of high costs, one way to lower costs would be to have medical schools that are free or have lower tuition.
1.Some people don’t have their medical care they need because .
A. they are not willing to pay the doctors high tuition
B. they don’t think it necessary to have medical care
C. they don’t want to spend much money on it
D. they haven’t got enough money to pay for it
2.The reason for the high medical cost mentioned(提到)in the article is .
A. tuition in medical schools is high
B. the price of medicine is high
C. doctors are overpaid
D. doctors must pay money to banks
3.One way to lower the cost of medical care would be .
A. not to see a doctor
B. to pay doctors less money
C. to let medical students have free or partly free medical education
D: To forbid(禁止)doctors to ask their patients for too much money
4.The main idea of the article is that __________.
A. a visit to a doctor’s office may cost as much as $15 to $50 in US
B. the cost of medical care is the main reason for the high costs in US
C. medical care in the United States costs a lot of money because doctors want to be rich
D. the high cost of tuition in medical schools is one reason for the high cost of medical care in America
5. The cost of medical care in the United States is very high. What does the writer think about it?
A. He agrees that doctors are overpaid.
B. He thinks it a big problem and suggests a way to settle it.
C. He doesn’t think medical students should borrow money from banks.
D. He doesn’t think it necessary for medical students to study for a long time.
科目:高中英語 來源: 題型:051
The cost of medical care in the United States is very high. The time and money that doctors spend on their medical education is probably one reason for this problem.
A visit to a doctor’s office costs from fifteen to fifty dollars. It is almost impossible for people to pay for medical care they need. Many people in the United States think that doctors are overpaid. Most doctors, however, disagree. They say that they were required to study medicine for a long time. Tuition(學(xué)費(fèi))for many years of medical education costs lots of money. Doctors say that it is necessary for most medical students to borrow money from a bank to pay their tuition. Because this money must be repaid to the bank, young doctors need to receive a lot of money for their work. So they charge(收費(fèi))people high prices for medical care.
Therefore, it’s possible that the high cost of medical care in America is unnecessary. Because high tuition is one cause of high costs, one way to lower costs would be to have medical schools that are free or have lower tuition.
1.Some people don’t have their medical care they need because .
A. they are not willing to pay the doctors high tuition
B. they don’t think it necessary to have medical care
C. they don’t want to spend much money on it
D. they haven’t got enough money to pay for it
2.The reason for the high medical cost mentioned(提到)in the article is .
A. tuition in medical schools is high
B. the price of medicine is high
C. doctors are overpaid
D. doctors must pay money to banks
3.One way to lower the cost of medical care would be .
A. not to see a doctor
B. to pay doctors less money
C. to let medical students have free or partly free medical education
D: To forbid(禁止)doctors to ask their patients for too much money
4.The main idea of the article is that __________.
A. a visit to a doctor’s office may cost as much as $15 to $50 in US
B. the cost of medical care is the main reason for the high costs in US
C. medical care in the United States costs a lot of money because doctors want to be rich
D. the high cost of tuition in medical schools is one reason for the high cost of medical care in America
5. The cost of medical care in the United States is very high. What does the writer think about it?
A. He agrees that doctors are overpaid.
B. He thinks it a big problem and suggests a way to settle it.
C. He doesn’t think medical students should borrow money from banks.
D. He doesn’t think it necessary for medical students to study for a long time.
科目:高中英語 來源:2013屆山西省高二下學(xué)期3月月考英語試題 題型:其他題
根據(jù)短文內(nèi)容,從短文后的選項(xiàng)中選出能填入空白處的最佳選項(xiàng)。選項(xiàng)中有兩項(xiàng)為多余選項(xiàng).
_____1____. The time and money that doctors spend on their medical education are probably one reason for this problem. A visit to a doctor’s office costs from fifteen to fifty dollars. It is impossible to pay for the medical care they need. _____2_____. Most doctors, however, disagree. They say that they were required to study medicine for a long time. Tuition(學(xué)費(fèi)) for many years of medical education costs a lot of money. Doctors say that it is necessary for most medical students to borrow money from a bank to pay their tuition. _____3_____, young doctors need a lot of money for their work. _____4_____. Therefore it is possible that the high cost of medical care in American is unnecessary. Because high tuition is one cause of high costs, ____5_____.
|
A.It is possible for the poor people to see the doctor in America. |
|
B.Many people in the United States think that doctors are overpaid |
|
C.One way to lower costs would be to have medical schools that are free or have low tuition |
|
D.They are not willing to pay high tuition for the doctors |
E. The cost of medical care in the United States is very high
F. Because this money must be repaid to the bank
G. So, they charge people high prices for medical care
科目:高中英語 來源:2011-2012學(xué)年內(nèi)蒙古牙克石林業(yè)一中高二下學(xué)期期末考試英語試卷(帶解析) 題型:填空題
根據(jù)短文內(nèi)容,從短文后的選項(xiàng)中選出能填入空白處的最佳選項(xiàng)。選項(xiàng)中有兩項(xiàng)為多余選項(xiàng)。
1 . The time and money that doctors spend on their medical education are probably one reason for this problem.
A visit to a doctor’s office costs from fifteen to fifty dollars. It is impossible to pay for the medical care they need. 2 . Most doctors, however, disagree. They say that they were required to study medicine for a long time. Tuition(學(xué)費(fèi)) for many years of medical education costs a lot of money. Doctors say that it is necessary for most medical students to borrow money from a bank to pay their tuition. 3 , young doctors need a lot of money for their work. 4 .
Therefore it is possible that the high cost of medical care in American is unnecessary. Because high tuition is one cause of high costs, 5 .
| A. It is possible for the poor people to see the doctor in America. |
| B. Many people in the United States think that doctors are overpaid. |
| C. One way to lower costs would be to have medical schools that are free or have low tuition. |
| D. They are not willing to pay high tuition for the doctors. |
科目:高中英語 來源:2013屆內(nèi)蒙古高二下學(xué)期期末考試英語試卷(解析版) 題型:信息匹配
根據(jù)短文內(nèi)容,從短文后的選項(xiàng)中選出能填入空白處的最佳選項(xiàng)。選項(xiàng)中有兩項(xiàng)為多余選項(xiàng)。
1 . The time and money that doctors spend on their medical education are probably one reason for this problem.
A visit to a doctor’s office costs from fifteen to fifty dollars. It is impossible to pay for the medical care they need. 2 . Most doctors, however, disagree. They say that they were required to study medicine for a long time. Tuition(學(xué)費(fèi)) for many years of medical education costs a lot of money. Doctors say that it is necessary for most medical students to borrow money from a bank to pay their tuition. 3 , young doctors need a lot of money for their work. 4 .
Therefore it is possible that the high cost of medical care in American is unnecessary. Because high tuition is one cause of high costs, 5 .
|
A. It is possible for the poor people to see the doctor in America. |
|
B. Many people in the United States think that doctors are overpaid. |
|
C. One way to lower costs would be to have medical schools that are free or have low tuition. |
|
D. They are not willing to pay high tuition for the doctors. |
E. The cost of medical care in the United States is very high.
F. Because this money must be repaid to the bank.
G. So, they charge people high prices for medical care.
科目:高中英語 來源: 題型:
根據(jù)短文內(nèi)容,從短文后的選項(xiàng)中選出能填入空白處的最佳選項(xiàng)。選項(xiàng)中有兩項(xiàng)為多余選項(xiàng)。(E=AB, F=AC, G=AD)
_____71____. The time and money that doctors spend on their medical education are probably one reason for this problem. A visit to a doctor’s office costs from fifteen to fifty dollars. It is impossible to pay for the medical care they need. _____72_____. Most doctors, however, disagree. They say that they were required to study medicine for a long time. Tuition(學(xué)費(fèi)) for many years of medical education costs a lot of money. Doctors say that it is necessary for most medical students to borrow money from a bank to pay their tuition.???????? _____73_____, young doctors need a lot of money for their work. _____74_____. Therefore it is possible that the high cost of medical care in American is unnecessary. Because high tuition is one cause of high costs, _____75_____.
A.It is possible for the poor people to see the doctor in America.
B.Many people in the United States think that doctors are overpaid
C.One way to lower costs would be to have medical schools that are free or have low tuition
D.They are not willing to pay high tuition for the doctors
E.The cost of medical care in the United States is very high
F.Because this money must be repaid to the bank
G.So, they charge people high prices for medical care
科目:高中英語 來源:浙江省東陽市2009-2010學(xué)年度高二下學(xué)期第一次月考 題型:其他題
第二節(jié)(共5小題;每小題2分,滿分10分)
根據(jù)短文內(nèi)容,從短文后的選項(xiàng)中選出能填入空白處的最佳選項(xiàng)。選項(xiàng)中有兩項(xiàng)為多余選項(xiàng)。
_____56___. The time and money that doctors spend on their medical education are probably one reason for this problem. A visit to a doctor’s office costs from fifteen to fifty dollars. It is impossible to pay for the medical care they need. _____57_____. Most doctors, however, disagree. They say that they were required to study medicine for a long time. Tuition(學(xué)費(fèi)) for many years of medical education costs a lot of money. Doctors say that it is necessary for most medical students to borrow money from a bank to pay their tuition. _____58_____, young doctors need a lot of money for their work. _____59_____. Therefore it is possible that the high cost of medical care in American is unnecessary. Because high tuition is one cause of high costs, _____60_____.
|
A.It is possible for the poor people to see the doctor in America. |
|
B.Many people in the United States think that doctors are overpaid |
|
C.One way to lower costs would be to have medical schools that are free or have low tuition |
|
D.They are not willing to pay high tuition for the doctors |
E.The cost of medical care in the United States is very high
F.Because this money must be repaid to the bank
G.So, they charge people high prices for medical care
科目:高中英語 來源: 題型:
第二節(jié)(共5小題;每小題2分,滿分10分)
根據(jù)短文內(nèi)容,從短文后的選項(xiàng)中選出能填入空白處的最佳選項(xiàng)。選項(xiàng)中有兩項(xiàng)為多余選項(xiàng)。
_____56___. The time and money that doctors spend on their medical education are probably one reason for this problem. A visit to a doctor’s office costs from fifteen to fifty dollars. It is impossible to pay for the medical care they need. _____57_____. Most doctors, however, disagree. They say that they were required to study medicine for a long time. Tuition(學(xué)費(fèi)) for many years of medical education costs a lot of money. Doctors say that it is necessary for most medical students to borrow money from a bank to pay their tuition.???????????????? _____58_____, young doctors need a lot of money for their work. _____59_____. Therefore it is possible that the high cost of medical care in American is unnecessary. Because high tuition is one cause of high costs, _____60_____.
A.It is possible for the poor people to see the doctor in America.
B.Many people in the United States think that doctors are overpaid
C.One way to lower costs would be to have medical schools that are free or have low tuition
D.They are not willing to pay high tuition for the doctors
E.The cost of medical care in the United States is very high
F.Because this money must be repaid to the bank
G.So, they charge people high prices for medical care
科目:高中英語 來源:吉林省期中題 題型:閱讀理解
國際學(xué)校優(yōu)選 - 練習(xí)冊列表 - 試題列表
湖北省互聯(lián)網(wǎng)違法和不良信息舉報平臺 | 網(wǎng)上有害信息舉報專區(qū) | 電信詐騙舉報專區(qū) | 涉歷史虛無主義有害信息舉報專區(qū) | 涉企侵權(quán)舉報專區(qū)
違法和不良信息舉報電話:027-86699610 舉報郵箱:58377363@163.com