7、Dear Abby,
How are you? Today I’ve got a wonderful news to tell you. I have offered a scholarship at a university in Australia for my further education. One hundreds and twenty students took exams but only a few was chosen and I was one of them. However, my parents are not happy about it. They are strong against me going there. They say it is too far away that they will not see me for a whole year and they are afraid I will feel lonely. They couldn’t imagine a girl so young living alone. They advise me to study in the capital instead. Then I’ll be able to continue living with us. Why can I persuade them to accept the fact I have grown up?
Best Wishes
Jane
7、Dear Abby,
How are you? Today I’ve got a wonderful news to tell you. I have ^ offered a scholarship at a
been
university in Australia for my further education. One hundreds and twenty students took exams but
hundred
only a few was chosen and I was one of them. However, my parents are not happy about it. They
were
are strong against me going there. They say it is too far away that they will not see me for a whole
strongly so
year and they are afraid I will feel lonely. They couldn’t imagine a girl so young living alone. They
can’t
advise me to study in the capital instead. Then I’ll be able to continue living with us.
them
Why can I persuade them to accept the fact ^ I have grown up?
How
Best Wishes
Jane


科目:高中英語 來源: 題型:
Dear Abby,
How are you? Today I’ve got a wonderful news to tell you. I have offered a scholarship at a university in
Best Wishes
Jane
科目:高中英語 來源: 題型:
Dear Abby,
How are you? Today I’ve got a wonderful news to tell you. I have offered a scholarship at a university in Australia for my further education. One hundreds and twenty students took exams but only a few was chosen and I was one of them. However, my parents are not happy about it. They are strong against me going there. They say it is too far away that they will not see me for a whole year and they are afraid I will feel lonely. They couldn’t imagine a girl so young living alone. They advise me to study in the capital instead. Then I’ll be able to continue living with us. Why can I persuade them to accept the fact I have grown up?
Best Wishes
Jane
科目:高中英語 來源: 題型:
(五)
Dear Abby,
How are you? Today I've got a wonderful news to tell you. 76._______
I have offered a scholarship at a university in Australia for my 77._______
further education. One hundred and twenty students took exam 78._______
for it, but only a few was chosen and I was one of them. However, 79._______
my parents are not happy about it. They are strong against me 80._______
going there. They say it is too far away that they will not see me 81._______
for a whole year and they are afraid of I will feel lonely. They 82._______
can't imagine a girl so young live alone. They advise me to study 83._______
in the capital instead. Then I'll be able to continue living with 84._______
them. How can I persuade them to accept the fact I have grown up? 85._______
Best wishes,
Jane
科目:高中英語 來源:同步題 題型:改錯題
| 短文改錯。 | ||
|
科目:高中英語 來源:0123 期中題 題型:改錯題
| 短文改錯。 | ||
|
科目:高中英語 來源:桂壯紅皮書活題巧解巧練 高考英語 題型:009
短文改錯
|
Dear Abby, |
|
|
How are you? Today I've got a wonderful news to tell you. |
1.________ |
|
I have offered a scholarship at a university in Australia for my |
2.________ |
|
further education. One hundred and twenty students took exam |
3.________ |
|
for it, but only a few was chosen and I was one of them. However, |
4.________ |
|
my parents are not happy about it. They are strong against me |
|
|
going there. They say it is too far away that they will not see me |
6.________ |
|
for a whole year and they are afraid of I will feel lonely. They |
7.________ |
|
can't imagine a girl so young live alone. They advise me to study |
8.________ |
|
in the capital instead. Then I'll be able to continue living with |
9.________ |
|
them. How can I persuade them to accept the fact I have grown up? |
10.________ |
|
Best Wishes, |
|
|
Jane |
|
科目:高中英語 來源:高考三人行·英語 題型:009
短文改錯
|
Dear Abby. |
|
|
How are you? Today I've got a wonderful news to tell you. |
1.________ |
|
I have offered a scholarship at a university in Australia for my |
2.________ |
|
further education. One hundred and twenty students took exam |
3.________ |
|
for it, but only a few was chosen and I was one of them. However, |
4.________ |
|
my parents are not happy about it. They are strong against me |
5.________ |
|
going there. They say it is too far away that they will not see me |
6.________ |
|
for a whole year and they are afraid of I will feel lonely. They |
7.________ |
|
can't imagine a girl so young live alone. They advise me to study |
8.________ |
|
in the capital instead. Then I'll be able to continue living with |
9.________ |
|
them. How can I persuade them to accept the fact I have grown up? |
10.________ |
|
Best Wishes |
|
|
Jane |
科目:高中英語 來源: 題型:
短文改錯(共10小題;每小題1分,滿分10分)
改正下面短文中的錯誤。對標(biāo)有題號的每一行作出判斷:如無錯誤,在答題卡該行右邊橫線上畫一個勾(√),請?jiān)谟绣e誤的地方增加、刪除或修改某個單詞。
注意:1.每處錯誤及其修改均僅限一詞;
2.原行沒有錯的不要改。
Dear Abby,
How are you? Today I've got a wonderful news to tell you 1. .
I have offered a scholarship at a university in Australia for my 2. .
further education. One hundred and twenty students took exam 3. .
for it, but only a few was chosen and I was one of them. However 4. .
my parents are not happy about it. They are strong against me 5. .
going them They say it is too far away that they will not see me 6. .
for a whole year and they are afraid of I will feel lonely. 7. .
They can't imagine a girl so young live alone They advise me to study 8. .
in the capital instead. Then I'II be able to continue living with 9. ..
them How can I persuade them to accept the fact I have grown up? 10. ..
Best wishes.
Jane
科目:高中英語 來源: 題型:
短文改錯
文中共有10處語言錯誤,每句中做多有兩處,每處錯誤僅涉及一個單詞的增加,刪除或修改。 增加: 在缺詞出加一個漏字符號(∧), 并在其下面寫出該加的詞。刪除: 把多余的詞用斜線(\)劃掉。修改: 在錯的詞下劃一橫線,并在該詞下面寫出修改后的詞。注意:1. 每處錯誤及其修改均為僅限一詞;只允許修改10處,多者(從第11處起)不計(jì)分。
Dear Abby,
How are you? Today I’ve got wonderful news to tell you. I’ve offered a scholarship at a university in Australia for my further education. One hundreds and twenty students took exams but only a few was chosen and I was one of them. However, my parents are not happy about it. They are strong against me going there. They say it is too far away that they will not see me for a whole year and they are afraid I will feel lonely. They couldn’t imagine a girl so young living alone. They advise me to study in the capital instead of. Then I’ll be able to continue living with us. Why can I persuade them to accept the fact I have grown up?
Best Wishes!
Jane
科目:高中英語 來源:2013屆四川省樂山市第一中學(xué)高三9月月考英語試卷(帶解析) 題型:填空題
此題要求改正所給短文中的錯誤。對標(biāo)有題號的每行作出判斷:如無錯誤,在該行右邊橫線上畫一個勾√;如有錯誤(每行只有一個錯誤),則按下列情況改正:
此行多一個詞:把多余的詞斜線“\”劃掉,在該行右邊橫線上寫出該詞,并也用斜線劃掉。 此行缺一個詞:在缺詞處加一漏字符號“∧”,在該行右邊橫線上寫出該加的詞。此行錯一個詞:在錯的詞下劃一橫線,在該行右邊橫線上寫出改正后的詞。 注意:原行沒有錯誤的不要改。
Dear Abby,
How are you? Today I’ve got a wonderful news to tell you. 76
I have offered a scholarship at a university in Australia for my 77
further education. One hundred and twenty students took exam 78
for it, but only a few was chosen and I was one of them. However, 79
my parents are not happy about it. They are strong against me 80
going there. They say it is too far away that they will not see me 81
for a whole year and they are afraid of I will feel lonely. They 82
can’t imagine a girl so young live alone. They advise me to study 83
in the capital instead. Then I’ll be able to continue living with 84
them. How can I persuade them to accept the fact I have grown up? 85
Best wishes,
Jane
國際學(xué)校優(yōu)選 - 練習(xí)冊列表 - 試題列表
湖北省互聯(lián)網(wǎng)違法和不良信息舉報平臺 | 網(wǎng)上有害信息舉報專區(qū) | 電信詐騙舉報專區(qū) | 涉歷史虛無主義有害信息舉報專區(qū) | 涉企侵權(quán)舉報專區(qū)
違法和不良信息舉報電話:027-86699610 舉報郵箱:58377363@163.com