題目列表(包括答案和解析)
|
短文填詞,閱讀下面短文,根據(jù)以下提示:1)漢語提示,2)首字母提示,3)語境提示,在每個(gè)空格內(nèi)填入一個(gè)適當(dāng)?shù)挠⒄Z單詞,并將該詞完整地寫在右邊相對應(yīng)的橫線上。所填單詞要求意義準(zhǔn)確,拼寫正確。
| |||||||||||||||||||||||
短文填詞
閱讀下面短文,根據(jù)以下提示:1)漢語提示;2)首字母提示;3)語境提示,在每個(gè)空格內(nèi)填入一個(gè)適當(dāng)?shù)挠⒄Z單詞。所填單詞要求意義準(zhǔn)確,拼寫正確。?
The mobile phone is becoming more and more popular with teenagers.
It shortens the d________ between people.Thanks to the mobile phone, it is more ________(方便)for us to contact people.But have you noticed that sometimes the mobile phone also b________ embarrassment to us? It's not rare to see someone shouting loudly as if there ________ no one else present.
And I'm sure everyone has had some ________(經(jīng)歷)in which the mobile phone rings again and again ________ public.People may have various reasons why they keep the phone w________ all the time, but it interrupts people who want to concentrate on ________ they're doing.So if you are one of them, please shut off your mobile phone on formal occasions, e________ when you are attending class or meetings.It's a respect for both ________(別人)and yourself.
閱讀理解
閱讀下列短文,從每題所給的四個(gè)選項(xiàng)中選出最佳選項(xiàng)。
Years ago while lying in my hammock(吊床) and drinking JD from the bottle, I noticed my dog dragging something under the fence. Upon looking at it carefully, to my disappointment, I realized it was the next door neighbour's 10-year-old daughter's rabbit. For years I had watched her come home from school and head straight out to its cage, free it and play with it in the yard. I knew today would be no difference and fearing for our dog, I had to think fast.
The rabbit was quite dirty, as if it had put up quite a struggle, so I washed it off with the plastic pipe, combed it with the dog brush and blew it dry with the leaf blower. Upon finishing its grooming(修飾), I jumped the fence and replaced it back in its cage hoping its death would be written off as“natural causes”.
Back to the hammock and JD. Within the hour the neighbour's Benz pulled in as usual and out popped the little girl, and as usual she headed straight for the cage. Only this time did she stop about six feet away and screamed,“Daddy!!”
Her father, panic stricken, stood looking at the cage. Being the good neighbour I rushed to the fence and asked if there was anything I could do.
Her father less than calmly shouted,“What kind of sick person would dig up a little girl's dead rabbit and put it back to its cage?”
1.What the writer did to the rabbit was just ________.
[ ]
A.for the little girl.
B.that he loved the rabbit as well
C.to make the rabbit die naturally
D.because it would be thought that he had nothing to do with the rabbit
2.The little girl was shocked ________.
[ ]
A.when she saw her rabbit was still in the cage
B.a(chǎn)t the death of the rabbit
C.because of such a clean rabbit
D.that the rabbit was in the cage, dead
3.Which of the following is NOT true according to the story?
[ ]
A.The girl came home in a car.
B.The father appeared very calm.
C.The dead rabbit was cleaned.
D.The writer pretended not to know the rabbit had died.
4.We can infer from the story that ________.
[ ]
A.the rabbit had had a struggle with the dog before it died
B.the father and daughter were unhappy to see their rabbit again
C.the writer made a mistake about the death of the rabbit
D.the father loved his daughter very much
短文填詞
閱讀下面短文,根據(jù)以下提示:1)漢語提示,2)首字母提示,3)語境提示,在每個(gè)空格內(nèi)填入一個(gè)適當(dāng)?shù)挠⒄Z單詞。所填單詞要求意義準(zhǔn)確,拼寫正確。
I have written letters of apology to my teacher before.I remembered at the age of 7, when h________ English lessons, I pulled my classmate's chair aside when he was about to sit down after answering questions.________ a result, he fell onto the ground and cried.The whole class burst into ________(笑聲).My English teacher was so angry ________ I had to apologize by writing a letter to her and she ________(寬恕)me.
Even now if I b________ badly in class, I will still write a letter of apology to my teachers due to the f________ reasons.Firstly, I should take responsibility for ________ I do.Secondly, writing letters of apology to teachers can help ________(提醒)myself to be good in class.Finally, it is a good way of ________(交流)with teachers when they are in anger.
閱讀下面短文,掌握其大意,然后從1~25各題所給的四個(gè)選項(xiàng)中,選出一個(gè)最佳答案.
A rich merchant was camping alone on a hill. One day it began to rain the rain made the __1__ wet night though and the wind blew all his things __2__ At last he could __3__ stay up on the hill and started going __4__.
As he passed a beautiful house he __5__ a rest. The __6__ of the house was richly furnished __7__ expensive sofas, carpets and curtains. As he was waiting for __8__ a lady dressed __9__ silk walked past him with her nose in the air. Following her were two pretty __10__ proud daughters. They stopped and stared hard at him.
“Who are you? We don't __11__ tramps (流浪漢) hanging around our house,” one of them shouted __12__ him, “Go away at once.”
Replied the merchant“__13__ I ask is food and lodging (住宿) for the night.”
“How __14__ here? Go away at once I repeat...We hate __15__ around our house. Go, go!”
The merchant journeyed on, and reached a dirty little hut (小屋). __16__ entering the shed he saw a couple __17__ their super. __18__ the light was dim and the furniture poor, it had a warm, friendly atmosphere.
“Can I have __19__ food and rest here for the night?” he asked the inmates.
“Of course, friend,” said the woman as she pushed forward a chair for him. We're just going to have our supper. Come and __20__ us.”
Their food was __21__ but they shared it with the stranger. That night they let him sleep on their bed __22__ they themselves used the shed.Early next morning the merchant __23__ good-bye to them but their kindness and hospitality (好客) __24__ a deep impression in his memory.
When he reached home he quickly ordered a lovely house __25__ for the couple in the woods.
(1)
[ ]
(2)
[ ]
(3)
[ ]
(4)
[ ]
(5)
[ ]
(6)
[ ]
(7)
[ ]
(8)
[ ]
(9)
[ ]
(10)
[ ]
(11)
[ ]
(12)
[ ]
(13)
[ ]
(14)
[ ]
(15)
[ ]
A.such a man like you
B.such a man as you
C.the same man as you
D.so a man like you
(16)
[ ]
(17)
[ ]
(18)
[ ]
(19)
[ ]
(20)
[ ]
(21)
[ ]
(22)
[ ]
(23)
[ ]
(24)
[ ]
(25)
[ ]
國際學(xué)校優(yōu)選 - 練習(xí)冊列表 - 試題列表
湖北省互聯(lián)網(wǎng)違法和不良信息舉報(bào)平臺(tái) | 網(wǎng)上有害信息舉報(bào)專區(qū) | 電信詐騙舉報(bào)專區(qū) | 涉歷史虛無主義有害信息舉報(bào)專區(qū) | 涉企侵權(quán)舉報(bào)專區(qū)
違法和不良信息舉報(bào)電話:027-86699610 舉報(bào)郵箱:58377363@163.com