科目:czyy 來源:2013-2014學(xué)年河南省洛陽市九年級下學(xué)期第一次月考英語試卷(解析版) 題型:閱讀理解
閱讀短文,將方框中的五個句子分別放在合適的位置,使短文通順,意思完整,并將其答案填寫在方框后的橫線上。
Do you like to tell stories? Do you like to write? Sometimes those questions have two different answers. 1.????????? . However, it can be hard to write them down on paper.
2.????????? Even professional( 職業(yè)的)writers do not write everything perfectly the first time. They have to revise(修正)their work. When you revise your writing, you look for ways to change it that will make it better. 3.???????? You make sure that you have used capitals(大寫),periods and other punctuation marks in the best way. You look for words that can be taken out or changed for different, more exciting words. You make sure that your words help the reader get a picture in his mind when he reads them.
Writing is one of those skills that take practice. The changes you make can turn boring words into exciting words. 4.????????? Don`t be afraid to make changes. The first time you write on a topic ,you get your ideas down on paper. 5.????? It is making it ready for readers to enjoy.
A:You check your spelling.
B:? Revising your writing is important.
C:? Many children love to tell stories out loud.
D:? Revising your writing is cleaning it up.
E:? It can make your ideas come alive.
科目:czyy 來源:三點(diǎn)一測叢書八年級英語(下) 題型:023
根據(jù)提示,將方框中的單詞分類
A.skating B. have a good time C.collect coins D.cleaning rooms E.surfing F.having lunch G.play the piano H.sweeping the floor I.meet your good friends
1.How long have you been ________?
2.Would you please do some chores such as ________?
3.Did you ________ as your hobbies?
4.If you go to the party, you will ________.
科目:czyy 來源:山東省曲阜師范大學(xué)附中2006~2007學(xué)年度第二學(xué)期期末考試、八年級英語試題 題型:059
將方框中的單詞進(jìn)行歸類,將其序號填入相應(yīng)的括號內(nèi),并在橫線上填寫一個該類的其它詞。
1.不規(guī)則動詞過去式( )________
2.情緒、情感( )________
3.職業(yè)( )________
4.交通工具( )________
5.樂器( )________
科目:czyy 來源: 題型:閱讀理解
閱讀短文,根據(jù)上下文意思,將方框中的句子還原到短文中適當(dāng)位置,使其通順完整,并將其字母代號填寫在答題紙的指定位置上。
| A. He always reads English at his desk. B. He always prepares his lessons very carefully. C. He is a teacher of English at No. Five Middle School. D. All his students like his classes. E. He always says that by writing he can learn a lot of things. |
My father is forty years old. 6. ________ I think he is a very good father.
My father is a hard-working man. He has a lot of books, magazines and newspapers in his bed room. Most of them are about English because he likes English very much. 7. _____________ Sometimes he uses his computer to practice speaking English. He often writes something for English paper. 8. __________ My father enjoys writing very much. Every day he studies late into the night.
My father is a good English teacher. 9. ___________ He goes to work very early and leaves school very late. Every day many students ask him questions. Sometimes he even forgets to have his meals. His classes are very lively and interesting. 10. ___________ I’m proud of having such a father.
I like my father. I want to be a teacher like him when I grow up.
科目:czyy 來源:北京市期中題 題型:閱讀理解
| 閱讀短文,根據(jù)上下文的意思,將方框中的句子還原到短文中適當(dāng)?shù)奈恢茫蛊渫樛暾?BR>并將其字母代號寫在橫線上。 | |
the center of town. It's between the bookshop and the bank. As you walk in the school, the first thing you see is the library. 2. On the right, next to the library, you can see a gym. Sometimes we play volleyball there. I'm in Class 7 and our classroom is on the first floor, next to the computer room. Our teacher is called Ms. Perry. Across from the computer room, you can see three science labs. 3. . I go to school by bus. 4. . His name is Henry. He is very nice to all the children. I have many friends at school and my aunt June works in the school, too. She is a math teacher. I hope you can visit my school someday. |
科目:czyy 來源:2011-2012學(xué)年北京市朝陽區(qū)初二下學(xué)期期末考試英語試卷(帶解析) 題型:補(bǔ)充句子
閱讀短文,根據(jù)上下文意思, 將方框中的句子還原到短文中適當(dāng)位置,將其字母代號填在橫線上。選項(xiàng)中有一項(xiàng)為多余選項(xiàng)。
Everyone needs friends. We all like to feel close to someone. It is nice to have a friend to talk, laugh, and do things with. 【小題1】 We don’t always want people around. We will feel lonely if we never have a friend.
Friends sometimes don’t get on well. 【小題2】 Most of the time they will make up and become friends again. When friends move away , we feel very sad. 【小題3】 Then we call them or write to them. We can even see them again someday. Of course, we can also make new friends. It’s surprising to find out how much we like new people when we get to know them.
There’s more good news for people who have friends. They live longer than people who don’t . Why? It could be that they are happier. 【小題4】 Or it could be just knowing that someone cares. If someone cares about you, you’ll take better care of yourself.
| A. Tony is my best friend. B. We miss them very much. C. Being happy helps you stay healthy. D. It doesn’t mean they don’t like each other. E. However, sometimes we need to be alone. |
科目:czyy 來源:2013屆北京市朝陽區(qū)初二下學(xué)期期末考試英語試卷(解析版) 題型:補(bǔ)充句子
閱讀短文,根據(jù)上下文意思, 將方框中的句子還原到短文中適當(dāng)位置,將其字母代號填在橫線上。選項(xiàng)中有一項(xiàng)為多余選項(xiàng)。
Everyone needs friends. We all like to feel close to someone. It is nice to have a friend to talk, laugh, and do things with. 1. We don’t always want people around. We will feel lonely if we never have a friend.
Friends sometimes don’t get on well. 2. Most of the time they will make up and become friends again. When friends move away , we feel very sad. 3. Then we call them or write to them. We can even see them again someday. Of course, we can also make new friends. It’s surprising to find out how much we like new people when we get to know them.
There’s more good news for people who have friends. They live longer than people who don’t . Why? It could be that they are happier. 4. Or it could be just knowing that someone cares. If someone cares about you, you’ll take better care of yourself.
|
A. Tony is my best friend. B. We miss them very much. C. Being happy helps you stay healthy. D. It doesn’t mean they don’t like each other. E. However, sometimes we need to be alone. |
科目:czyy 來源:2013屆河南省鶴壁市七年級下學(xué)期期中考試英語試卷 題型:其他題
閱讀短文還原句子(共8分,每小題2分)
閱讀短文,根據(jù)上下文意思,將方框中的句子還原到短文中適當(dāng)位置。其中有一個多余選項(xiàng)。
Liz was excited. She was going to Asia with her mom. Neither of them had ever travelled out of the United States before. They were going to fly to Hong Kong. 1 , they would travel to Shanghai and Beijing.
"Beijing is inland. 2 . I forget the name of the port. Anyway, we're going to see the Great Wall, the Tiananmen Square, and the Forbidden City. It's going to be so cool!" she told her neighbor Jane.
From China,they would go to Japan. From Japan, they would catch a flight back to Los Angeles.
" 3 . It's only going to cost us $2,800 each, IF we don’t shop a lot," she laughed.
|
科目:czyy 來源:2011年北京市平谷區(qū)中考英語一模試卷 題型:其他題
閱讀短文,根據(jù)上下文意思,將方框中的句子還原到短文中適當(dāng)位置。其中有一個多余選項(xiàng)。
Liz was excited. She was going to Asia with her mom. Neither of them had ever travelled out of the United States before. They were going to fly to Hong Kong. 1. , they would travel to Shanghai and Beijing.
"Beijing is inland. 2. . I forget the name of the port. Anyway, we're going to see the Great Wall, the Tiananmen Square, and the Forbidden City. It's going to be so cool!" she told her neighbor Jane.
From China,they would go to Japan. From Japan, they would catch a flight back to Los Angeles.
" 3.. It's only going to cost us $2,800 each, IF we don’t shop a lot," she laughed.
"I hope your trip is more fun than mine was," said Jane. "I travelled to the Bahamas on a large ship. 4. . I stayed in bed for almost three days. "
"We've heard about those ," said Liz. "I’m sure Mom and I will have a happy holiday."
![]()
科目:czyy 來源:同步題 題型:補(bǔ)全對話,情景問答
| 根據(jù)對話內(nèi)容,將方框中的單詞填寫在適當(dāng)位置。 | |
Sally: No, it’s Jean’s. Harry: It’s a 2 blouse. But she likes a red one. Sally: She has two 3 . Harry: You have a new blouse, 4 . What colour is it? Sally: It’s 5 .But I don’t like light yellow. Harry: And your trousers are black. Sally: Yes, my trousers are 6 black. What about yours? Harry: I like light (淺色) colours. Look! All my 7 are light. Sally: Oh, I see. Your 8 and trousers are white. Harry: You’re 9 .Some of them are light yellow or blue. Sally: I can’t wear any light clothes. I like sports(運(yùn)動),you 10 . |
科目:czyy 來源:同步題 題型:填空題
科目:czyy 來源:2007年潛江市 仙桃市 江漢油田初中畢業(yè)生學(xué)業(yè)考試英語試題(附答案) 題型:053
根據(jù)短文內(nèi)容,用方框中所給單詞的適當(dāng)形式填空,每詞限用一次,其中有兩個為多余選項(xiàng)。請將答案寫在題后橫線上。
Rainforests cover six percent of the earth’s surface.There are rainforests in many 1 of the world, but the biggest forests are in South America, Africa and South East Asia.There aren’t any rainforests in Europe or North America.
About 75%of all the types of animals 2 from rainforests.Thousands and thousands of animals live in rainforests.There are many beautiful birds, insects and reptiles.Many of them live in the trees, over 30 meters from the 3 .There are also thousands of different plants-and lots of them are tall trees!It is always hot in a rainforest and the ground is always wet.It is 4 very dark there.
The rainforests are very important for us.We 5 them!The trees and other plants in the forest help to make the air that we breathe.They also help to control the 6 .They give us wood, rubber, fruits and many of our medicines.
Unfortunately, in many places, the rainforests are in danger.For example, many 7 ago there was a large rainforest in Java.There were thousands of different plants and animals in the forest, but now there is nothing.People cut down the trees 8 they wanted to grow rice.They also wanted to grow rubber trees 9 rubber.Many animals lived in the rainforest.Some of them went to other parts of Java, but many of them disappeared-forever.The same thing 10 now in many other parts of the world.The rainforests are in danger!
1.________ 2.________ 3.________ 4.________ 5.________
6.________ 7.________ 8.________ 9.________ 10.________
科目:czyy 來源:同步題 題型:閱讀理解
| 附加題。 閱讀下面短文, 將方框中的句子抄寫在短文的適當(dāng)位置,使短文意思完整。 | |
I don't know what chores are appropriate (合適的) for my 9-year-old son and 6-year-old daughter. I know they can't do much around the house because __1__, but I want to give them some things to do in the summer because they don't have to go to school. I want to have them pick up (撿起) their toys after they play with them, because sometimes __2__. Is that a good idea? What do you have your kids do? Can you give me some advice? Advice: When __3__ you are not turning them into little servants (仆人). You are teaching them how to clean and organize (組織) things. I have two children: 10 and 11-year-old boys. They clean the floor, do the dishes and do the laundry. They break lots of plates and bleach (漂白) their clothes, but __4__! They become very responsible (負(fù)責(zé)的). They can't stand to see clothes on the floor or their beds not made. Also, __5__. |
科目:czyy 來源:英語教研室 題型:030
|
A. Would you mind my smoking here? B. Would you mind cleaning your bike now? C. Would you mind waiting in line? D. Would you mind standing straightly? E. Would you mind not talking so long in a telephone? F. Would you mind not talking so loudly? G. Would you mind not smoking here? |
( )1. In the library, if someone is talking so loudly, you will say,“ ________ ?”
( )2. If he is a gentleman, before smoking, he usually asks,“ ________ ?”
(?。?/span>3. If someone cuts in a line, you should say,“ ________ ?”
( )4. If you don't stand well, your teachers or parents will say,“ ________ ?”
(?。?/span>5. Your mother will say,“ ________ ?”if you often chat with your friend in a telephone.
科目:czyy 來源:北京市平谷區(qū)2011年中考一模英語試題 題型:053
閱讀短文,根據(jù)上下文意思,將方框中的句子還原到短文中適當(dāng)位置。其中有一個多余選項(xiàng)。
Liz was excited.She was going to Asia with her mom.Neither of them had ever travelled out of the United States before.They were going to fly to Hong Kong. 1 , they would travel to Shanghai and Beijing.
"Beijing is inland. 2 ?。?/U>I forget the name of the port.Anyway, we're going to see the Great Wall, the Tiananmen Square, and the Forbidden City.It's going to be so cool!" she told her neighbor Jane.
From China, they would go to Japan.From Japan, they would catch a flight back to Los Angeles.
" 3 .It's only going to cost us $2, 800 each, IF we don’t shop a lot, " she laughed.
"I hope your trip is more fun than mine was, " said Jane."I travelled to the Bahamas on a large ship. 4 ?。?/U>I stayed in bed for almost three days."
"We've heard about those, " said Liz."I’m sure Mom and I will have a happy holiday."
![]()
科目:czyy 來源:同步題 題型:填空題
將方框中的詞匯進(jìn)行歸類。
(1) Healthy food and drink: __________________________________ (2) Unhealthy food and drink: __________________________________ |
科目:czyy 來源:三點(diǎn)一測叢書七年級英語(下) 題型:016
根據(jù)句意,將方框中的詞語的序號填寫在括號中
A.post office B.hotel C.library D.supermarket E.bank
F.video arcade G.pay phone H.park I.school J.street
1.If I'd like to post a letter, I can go to the ________.
2.He is driving his car along a busy ________ called Fifth Ave.
3.We are going to keep our money in a ________.
4.John went to ________ at the age of five.
5.Shall we play computer games at a ________?
6.We can buy cheap goods in this ________.
7.Many people in Beijing enjoy themselves in the ________ at weekends.
8.Is he making a call over the ________?
9.We often borrow books from this ________.
10.Our guests are having a rest at Great Wall ________.
科目:czyy 來源:北京市大興區(qū)2011年中考一模英語試題 題型:053
閱讀短文,根據(jù)上下文意思,將方框中的句子還原到短文中適當(dāng)位置,使其通順完整。其中有一句不選。
Last summer I had an awful car accident and I had to spend two months in hospital.I hope my sad experience will be a lesson to all drivers, especially those who think it is safe to drink and drive.
1 I had a lot of wine with my friends.I thought I could drive home that night, but thirty minutes later, I was losing control of myself, yet I still went on because I really wanted to go to bed. 2 The last thing I remember was trying to get out of the car with blood pouring down my head and broken glass all over my body.I remember trying to get out but my legs were stuck and I could hardly move.Luckily, I was wearing a seat belt(安全帶). 3 The next thing I remember was lying on a hospital bed.It seemed I only broke my leg.
4 I hope that people both young and old will drive more safely in the future.
![]()
科目:czyy 來源:2008年四川省南充市初中畢業(yè)升學(xué)統(tǒng)一考試、英語試卷 題型:030
根據(jù)對話內(nèi)容,從題后方框內(nèi)所給的
A,B、C、D、E、F、G七個選項(xiàng)中選出五個,便對話完整,符合邏輯,句意正確,將答案序號寫在題后橫線上。(A student meets his English teacher at the station after the summer holidays begin)
S:Hello, Miss Li.How are you?
T:Oh, fine, thank you. 1 .And how are you and your parents?S:We're all very well, too.Thanks.
T: 2 ?
S:My parents and I are going to see my grandparents in Shanghai.
T:Are you?I'm going to Beidaihe.All the teachers are going.
S: 3 ?
T:For a week.
S:We're coming back in a week, too. 4 .
T:Thank you.Have a good trip.There goes the bell* 5 ; Goodbye.
S:Bye
國際學(xué)校優(yōu)選 - 練習(xí)冊列表 - 試題列表
違法和不良信息舉報電話:027-86699610 舉報郵箱:58377363@163.com