科目:czyy 來源: 題型:053
補全對話
A.That's such a large cabbage.
B.Oh, what a thick book!
C.I think you can only break one record.
D.I'd love to be in a book like that.
E.How many world records do you know?
F.I will do my best.
G.Can you grow a cabbage that weighs more than 56 kilograms?
A: Hi, Danny. What are you doing?
B: I'm reading a book about the world records.
A: 1 Is it interesting?
B: Yes, I want to break a record, too. 2 .
A: Let me find an unusual record in the book. You can try to break it.
B: OK. 3 .
A: How about riding a bike backwards, while playing the violin?
B: I don't think I can break the record, because I can't play the violin.
A: 4 .
B: It isn't easy.
A: 5 .
B: What?
A: You can keep eating a 56 kilogram donut.
科目:czyy 來源: 題型:閱讀理解
閱讀下面短文,根據(jù)漢語或首字母提示,在每個空格內(nèi)填入一個適當?shù)挠⒄Z單詞。所填單詞要求意義準確,拼寫完整、正確。
Why are we always tired, do you know? F__71___, if we can’t sleep well, we will be tired. But we are often too busy. If we can’t 72 (完成) our work in the day, we must do it at night. We go to bed l 73 and get up early. So we can’t sleep well. Most people need at least eight h 74 and some even more to sleep. If we sleep for 75 (僅僅) five or six hours at night, we will be tired.
Second, when we are ill, we will be tired. But we don’t know we are ill. So if you are always tired, maybe you are not so 76 (健康的). You should go to see a doctor.
Third, p 77 (也許)you can’t eat some kinds of food like eggs, nuts, meat, or chocolate. If you are ill and tired after eating some food, please stop e 78 them to see if you are well.
At last, if the air around you isn’t clean, you will feel tired. So please open the 79 (窗戶) or go out for a walk and you will feel 80 (更好的).
71. __________ 72. __________ 73. __________ 74. __________ 75. __________
76. __________ 77. __________ 78. __________ 79. __________ 80. __________
科目:czyy 來源:2012年仁愛版初中英語七年級上冊第一單元topic 2練習卷(解析版) 題型:閱讀理解
閱讀下面的短文,指出短文下面的句子是否與短文的意思一致,如一致,請在相應(yīng)的括號內(nèi)寫“T”,否則寫“F”
What am I ?
Hello, boys and girls! My name is Mike. I’m tall and fat. I have a long nose and 2 big ears. My mouth is not too big. My teeth are very long. My body looks like a wall. I have four strong legs and a short tail(尾巴), too.
Do you know me? What am I ?
1.Mike is an animal.
2.Mike is a student.
3.He has 2 small ears.
4.He has no tail .
5.Mike’s body looks like a wall.
科目:czyy 來源:2011年廣西貴港市中考英語試卷(解析版) 題型:其他題
根據(jù)對話內(nèi)容,從方框中選出其中五個合適的句子補全對話,并將答案的對應(yīng)標號在答題卡是涂黑。
A; Who is your favourite singer? J A. Why does she like singing?
B: Li Yuchun. B. She likes sports, singing and dancing.
A: 1. C.When and where was she born?
B: She was born in 1984 in Chengdu, Sichuan. D. She was a good student in the college.
A: So she is twenty - seven years old now. E. Why does she become famous?
B: 2. F.?How old was she when she was in college
A: Do you know where she studied? Gt That's right.
B; Yes. She studied at Sichuan Music College. 3.
A; Do you know what her hobbies are?
B; Sure. 4.
A: I know many young people like her. 5.
B: Well, I think that's because she sings well.
科目:czyy 來源:2013屆福建莆田仙游郊尾、楓江、蔡襄教研小片區(qū)初三上學期期中英語試卷(帶解析) 題型:閱讀理解
Do you live in a city? Do you know how cities began? Long long ago, the world had only a few thousand people. These people moved from one place to another. They moved over the land, hunting animals for food.
No one knows how or when these people learned about growing food. But when they did, their lives changed. They did not have to look for food any longer. They could stay in one place and grow it. People began to live near one another, so the first village was established. Many people came to work in the villages, and these villages became even larger.
When machines appeared, life in the villages changed again. People built factories. More and more people lived near the factories. The cities began.
Today, it’s strange that some people are moving back to small villages. Can you tell me why?
根據(jù)短文內(nèi)容,判斷正(T)誤(F)。
【小題1】People moved from place to place to hunt animals.
【小題2】The story says,“No one knows how or when these people learned about growing food. But when they did, their lives changed.” In this sentence, the word “they” means people.
【小題3】 When machines appeared, life in the cities changed again.
【小題4】 All people like to live only in very big cities.
【小題5】 People built factories after the cities grew big.
科目:czyy 來源:2011-2012學年四川省江油市九年級中考適應(yīng)性考試(二)英語試卷(解析版) 題型:信息匹配
A: Sam, we haven’t gone out for over a month.Let’s go somewhere this evening.
B: Fine, where would you like to go ? 56
A: A new play is on this week. Let’s go and watch it , shall we?
B: Do you know what people think of it? 57
A: How about the film THE TOURIST? 58
B: We’ve already seen it. Don’t you remember?
A: Then let’s go to the neighborhood cinema. 59
B: Good. What time does it start?
A: 15 minutes ago. 60
B: Well, I guess all we can do is to stay at home and watch television.
A: I was afraid you’d say that … Now it will take me another month to get you interested in going out.
|
A. The newspaper said it was the worst play of the year. B. Oh, come on, Sam C. The film THE TOURIST is on. D. To see a film or to watch a play. E. I don’t think so. F. What can we do? |
科目:czyy 來源: 題型:閱讀理解
| A.How do we teenagers choose fashionable clothes for ourselves? |
| B.When buying new clothes, you had better check if they need to be dry-cleaned. |
| C.We need to know how to look after the new clothes. |
| D.Clothes are important and necessary to us, but do you know how to choose suitable clothes in a correct way? |
科目:czyy 來源:2015屆江西吉安朝宗實驗學校七年級下期期中考試英語卷(解析版) 題型:補充句子
請閱讀下列短文。根據(jù)短文內(nèi)容從下面方框的七個選項中,選擇五個適當?shù)木渥舆€原到原文中,使短文意思通順、結(jié)構(gòu)完整。(每小題2分)
Do you know Lisa King? 1. _____________ She is from Australia. Her family are all in China now.
2.____________ Her mother is an English teacher in that school, too. Her brother, David, is student in our school, he is learning Chinese.3._______________ His parents are studying Chinese history. They like China very much.
4.___________ In this photo, Mr. King is sitting on the sofa. He is reading a Chinese book. Mrs King is watching TV. David is watering the flowers. Where's Lisa? She is in the kitchen.5._____________
A. Her father teaches English in No. 2 Middle School.
B. This is a photo of her family.
C. She is cooking.
D. He often teaches us English and we usually teach him Chinese.
E. She is my cousin.
F. Her mother is a teacher.
G. She is my good friend.
科目:czyy 來源:2011-2012學年福建省南靖縣古湖中學七年級上學期期中考試英語卷 題型:單詞拼寫
根據(jù)句意及首字母提示填詞。(5分)
1. —Where are you f____?
—Canada.
2. —Do you know his t____ number?
—Yes. 010-68132425.
3. —What c____ is her jacket?
—It’s green.
4. —____ me, are you a student?
—Yes, I am a good student.
5. —What’s this in E____?
—It’s an egg.
科目:czyy 來源:2012年初中畢業(yè)升學考試(廣東深圳卷)英語(帶解析) 題型:選詞填空
選擇下列詞匯完成下面的對話,并在答題卡上將相應(yīng)的字母編號涂黑。(共5小題,每小題1分)
| A. named B. relax C. enjoyable D. worst E. start F. best |
科目:czyy 來源:2014屆福建省漳州立人學校初一下學期期中考試英語試卷(解析版) 題型:閱讀理解
My name is Xue Yan. My home is in Shanchong, Changtai. Do you know where it is? It’s in Zhangzhou. It’s very nice and clean. There are many beautiful flowers and delicious strawberries(草莓) there. The air is very fresh and the trees are green.
Our house is in the middle of Shanchong village(村莊). Behind our house there is a big old tree. My grandfather tells me that the tree is very, very old. There are many birds in the tree. We call it a “bird tree”. Our house is near a mountain(山). There are a lot of animals on the mountain. After school, I often go there and pick some fruit(水果). It is very interesting.
根據(jù)短文內(nèi)容,判斷正(T)誤(F)
1.Xue Yan is from Fujian.
2.Her parents are not mentioned(提到) in the passage(短文)。
3.Xue Yan’s house is behind the “bird tree”.
4.Xue Yan doesn’t like picking fruit on the mountain.
5.In Chinese, the word “pick” means “采,摘”
科目:czyy 來源: 題型:
| A. Do you know what time it opens? B. He must know that. C. Can you tell me which bus I should take? D. No thanks. E. I’ve no idea. F. how can I get there? G. thanks a lot. |
科目:czyy 來源:2012屆江蘇省南京市六合區(qū)中考一模英語試卷(帶解析) 題型:單詞拼寫
B)根據(jù)短文內(nèi)容及首字母提示,填寫所缺單詞。
Be a potato, but be the best
A young college student thought that he chose the wrong major (專業(yè)) at a common college, so he drank every day and didn’t study at all. He b 1 more and more discouraged.
But he was never a 2 from Professor Yang’s biology (生物) class. He liked the course. Besides, Yang’s class was so i 3 that he always listened carefully, never caring about w 4 the other students were paying attention or not in class.
Once he put a note in the homework he handed in, saying: “Professor, it is said that today’s college students are c 5 than potatoes. Do you agree?”
That day Professor Yang sent for him after class. When he came, he f 6 the professor at a table with food on it. They drank happily over their meal.
When they became half drunk, the professor took out a small potato that was sprouting (發(fā)芽的). “Do you know how much this c 7 ?” he asked the young man. “It’s soft but poisonous. N 8 will take it even if it’s free. ” He then threw the potato away.
The professor then showed him another potato. It was half the s 9 of a football and perfectly round. “This potato is organic (有機的). It is not only large and fresh but also free of pollution. People are in need of such k 10 of potatoes and they’re quite expensive.”
The young man was impressed by what he’d heard. “Be such a potato,” said the professor.
科目:czyy 來源:2011-2012學年福建省第二片區(qū)初三模擬考試英語試卷(解析版) 題型:閱讀理解
根據(jù)短文內(nèi)容,判斷正(T)誤(F)。
Do you live in a city? Do you know how cities began? Long long ago, the world had only a few thousand people. These people moved from one place to another. They moved over the land, hunting animals for food.
No one knows how or when these people learned about growing food. But when they did, their life changed. They did not have to look for food any longer. They could stay in one place and grow it.
People began to live near one another, so the first village was established (建立). Many people came to live in the villages, and these villages became even larger.
When machines appeared, life in the villages changed again. People built factories. More and more people lived near the factories. The cities began.
Today, it’s strange that some people are moving back to small villages. Can you tell me why?
1.People moved from place to place to hunt animals.
2.The story says,“No one knows how or when these people learned about growing food. But when they did, their life changed.” In this sentence, the word “they” means people.
3.When machines appeared, life in the villages changed again.
4.All people like to live only in big cities.
5.People built factories after the cities grew big.
科目:czyy 來源:2011-2012學年河北省承德市九年級升學模擬考試英語試卷(解析版) 題型:閱讀理解
Do you know 3D movies? When you see one, it’s like the story is happening in front of you, and you are a part of it. 3D movies are amazing to watch, but do you know how to make them, and why you need to wear a pair of 3D glasses? To understand these questions, let’s do an easy experiment.
Put a finger in front of your eyes.
Cover your left eye and look at the finger.
Cover your right eye and look at the finger.
What do you see? The finger you see with your left eye is in a different position from the one you see with your right eye. This means you get two images(圖像) when you look at something with both your eyes. To make a 3D movie, people have to get two images at the same time, so they use two video cameras. When playing a 3D movie, they use two projectors(放映機) at the same time. This brings two images together on the screen. Then, we use 3D glasses to separate(分離) the two images(1). One image enters one eye and the other image enters the other eye.
Then our brains put the two images together. This way, we get 3D pictures(2).
1.判斷正誤(“T”表示正確,“F”表示錯誤)You are a part of the story when you see 3D movies.
2.完成句子3D movies are exciting to watch, but you need to ____________________________.
3.簡略回答問題 How do people get two images at the same time to make 3D movies?
_______________________________________________________________________
4.劃線句子(1)提問_______________________________________________________________________
5.將文中劃線句子(2)譯成漢語。_______________________________________________________________________
科目:czyy 來源:2012-2013學年福建莆田仙游郊尾、楓江、蔡襄教研小片區(qū)初三上學期期中英語試卷(解析版) 題型:閱讀理解
Do you live in a city? Do you know how cities began? Long long ago, the world had only a few thousand people. These people moved from one place to another. They moved over the land, hunting animals for food.
No one knows how or when these people learned about growing food. But when they did, their lives changed. They did not have to look for food any longer. They could stay in one place and grow it. People began to live near one another, so the first village was established. Many people came to work in the villages, and these villages became even larger.
When machines appeared, life in the villages changed again. People built factories. More and more people lived near the factories. The cities began.
Today, it’s strange that some people are moving back to small villages. Can you tell me why?
根據(jù)短文內(nèi)容,判斷正(T)誤(F)。
1.People moved from place to place to hunt animals.
2.The story says,“No one knows how or when these people learned about growing food. But when they did, their lives changed.” In this sentence, the word “they” means people.
3. When machines appeared, life in the cities changed again.
4. All people like to live only in very big cities.
5. People built factories after the cities grew big.
科目:czyy 來源:2012-2013學年江西吉安朝宗實驗學校七年級下期期中考試英語卷(帶解析) 題型:補充句子
請閱讀下列短文。根據(jù)短文內(nèi)容從下面方框的七個選項中,選擇五個適當?shù)木渥舆€原到原文中,使短文意思通順、結(jié)構(gòu)完整。(每小題2分)
Do you know Lisa King? 【小題1】 _____________ She is from Australia. Her family are all in China now.
【小題2】____________ Her mother is an English teacher in that school, too. Her brother, David, is student in our school, he is learning Chinese.【小題3】_______________ His parents are studying Chinese history. They like China very much.
【小題4】___________ In this photo, Mr. King is sitting on the sofa. He is reading a Chinese book. Mrs King is watching TV. David is watering the flowers. Where's Lisa? She is in the kitchen.【小題5】_____________
| A. Her father teaches English in No. 2 Middle School. B. This is a photo of her family. C. She is cooking. D. He often teaches us English and we usually teach him Chinese. E. She is my cousin. F. Her mother is a teacher. G. She is my good friend. |
科目:czyy 來源:2011-2012學年重慶市育才成功學校初二下學期第一次月考英語試卷 題型:單詞拼寫
短文填空。
Do you know Sweden?It l (1)in the north of Europe. It is the fourth largest country in Europe with an area of 450,000 square kilometers and a p (2) of about 8.5 million. Over one third of them live in the three largest cities, namely Stockholm, Goteborg and Malmo.
More than half of Sweden is c (3) with trees. It is one of the r (4) countries in the world. About 100 years ago Sweden became industrialized(工業(yè)化). Today less than one third of the people are f (5).
Sweden is the country where the world-famous Nobel Prizes are awarded. Many people who have been to Stockholm, the c (6) of Sweden, must have visited the places where Nobel Prizes are awarded.
The first language of Sweden is Swedish. English is the first f (7)language in schools. Many middle-school students can s (8) two to three languages. Most of the Swedish people, men and women, o (9) and young, can speak English. So there is no p (10) speaking with them in English.
科目:czyy 來源: 題型:
科目:czyy 來源:2010年重慶市西南師大附中初一上學期期中考試英語卷 題型:選詞填空
選詞填空。(10分)
|
國際學校優(yōu)選 - 練習冊列表 - 試題列表
違法和不良信息舉報電話:027-86699610 舉報郵箱:58377363@163.com