科目:czyy 來源:期中題 題型:閱讀理解
科目:czyy 來源:2011年四川省廣元市中考英語試卷(解析版) 題型:閱讀理解
Once a circle missed a wedge(楔子). The circle wanted to be whole, so it went around looking for its missing piece. But because it was incomplete and therefore could roll only very slowly. It admired the flowers along the way. It chatted with grasses. It enjoyed the sunshine. It found lots of different pieces, but none of them fit. So it left them all by the side of the road and kept on searching. Then one day the circle found a piece that fit perfectly. It was so happy. It put the found piece into itself and began to roll. Now it was a perfect circle, it could roll very fast, too fast to notice the flowers or to talk to the grasses. When it rolled so quickly, it realized how different the world seemed. Then it stopped, left the found piece by the side of the road and rolled slowly away.
The lesson of the story , I suggested, was that in some strange sense we are more whole when we are missing something. The man who has everything isn’t in some ways a whole man. He will never know what it feels like to yearn(渴望), to hope, to come true the dream of something better.
根據(jù)短文內(nèi)容,判斷句子正(T)誤(F)。 (共5小題,每小題2分,滿分10分)
【小題1】 At first, the circle couldn’t roll fast, because it wanted to chat with the grasses.
【小題2】 The circle didn’t find the missing piece at last.
【小題3】 When it was a perfect circle, it rolled too fast to notice the flowers or to talk to the grasses.
【小題4】 The circle stopped by the side of the road and enjoyed the sunshine.
【小題5】 In some days, a man still will be perfect even if he misses something.
科目:czyy 來源:2011年云南省昆明市中考英語試卷(解析版) 題型:閱讀理解
Once a circle missed a wedge(楔子). The circle wanted to be whole, so it went around looking for its missing piece. But because it was incomplete and therefore could roll only very slowly. It admired the flowers along the way. It chatted with grasses. It enjoyed the sunshine. It found lots of different pieces, but none of them fit. So it left them all by the side of the road and kept on searching. Then one day the circle found a piece that fit perfectly. It was so happy. It put the found piece into itself and began to roll. Now it was a perfect circle, it could roll very fast, too fast to notice the flowers or to talk to the grasses. When it rolled so quickly, it realized how different the world seemed. Then it stopped, left the found piece by the side of the road and rolled slowly away.
The lesson of the story , I suggested, was that in some strange sense we are more whole when we are missing something. The man who has everything isn’t in some ways a whole man. He will never know what it feels like to yearn(渴望), to hope, to come true the dream of something better.
根據(jù)短文內(nèi)容,判斷句子正(T)誤(F)。 (共5小題,每小題2分,滿分10分)
1. At first, the circle couldn’t roll fast, because it wanted to chat with the grasses.
2. The circle didn’t find the missing piece at last.
3. When it was a perfect circle, it rolled too fast to notice the flowers or to talk to the grasses.
4. The circle stopped by the side of the road and enjoyed the sunshine.
5. In some days, a man still will be perfect even if he misses something.
科目:czyy 來源:2012-2013學(xué)年四川省鹽邊縣紅格中學(xué)八年級上學(xué)期期中檢測英語試卷(帶解析) 題型:閱讀理解
請根據(jù)短文內(nèi)容,判斷句子正(A)誤(B)
Lingling is going to(表示計劃、準(zhǔn)備、打算) have a party on Saturday night.She has to shop and clean the house. She is shopping for the food on Saturday morning. Her friends like hamburgers and ice cream.In the afternoon , she's cleaning the living room and kitchen.She wants to go to the movies at 3:00 , but she has to babysit her brother from 2:00 to 4:00.The party is at 7:00. Judy is coming to the party.She wants to help Lingling on Saturday , but she can't.She has a soccer game in the morning.And in the afternoon , she's going to her uncle's house.She's coming to the party at 8:00.
Ann isn't busy this Saturday.On Saturday morning she is going to buy a present(禮物) for Lingling. In the afternoon she is going to help Lingling with the cleaning. She wants to come to the party at 7:00.
【小題1】Lingling can go to the movies on Saturday afternoon.
【小題2】Judy is coming to the party at 8:00.
【小題3】Judy is coming to help Lingling with the shopping.
【小題4】Ann is busy on Saturday.
【小題5】Lingling's party is on Saturday night.
科目:czyy 來源:2014屆四川省八年級上學(xué)期期中檢測英語試卷(解析版) 題型:閱讀理解
請根據(jù)短文內(nèi)容,判斷句子正(A)誤(B)
Lingling is going to(表示計劃、準(zhǔn)備、打算) have a party on Saturday night.She has to shop and clean the house. She is shopping for the food on Saturday morning. Her friends like hamburgers and ice cream.In the afternoon , she's cleaning the living room and kitchen.She wants to go to the movies at 3:00 , but she has to babysit her brother from 2:00 to 4:00.The party is at 7:00. Judy is coming to the party.She wants to help Lingling on Saturday , but she can't.She has a soccer game in the morning.And in the afternoon , she's going to her uncle's house.She's coming to the party at 8:00.
Ann isn't busy this Saturday.On Saturday morning she is going to buy a present(禮物) for Lingling. In the afternoon she is going to help Lingling with the cleaning. She wants to come to the party at 7:00.
1.Lingling can go to the movies on Saturday afternoon.
2.Judy is coming to the party at 8:00.
3.Judy is coming to help Lingling with the shopping.
4.Ann is busy on Saturday.
5.Lingling's party is on Saturday night.
科目:czyy 來源:2013-2014學(xué)年云南師范大學(xué)五華區(qū)實驗中學(xué)九年級上學(xué)期期中考試英語試卷(解析版) 題型:閱讀理解
“Who needs a shopping mall (購物中心)if you have Taobao?” says Wang Lin, 28, a writer in Beijing.
Taobao, China’s largest online shopping site (網(wǎng)上風(fēng)物網(wǎng)站),has become an important part of Wang Lin’s life. She spends lots of money on Taobao.
A growing number of Chinese Internet users like Wang have found the joys of online shopping. Most online shoppers are students or young workers. More women shop on line than men. Clothing and home-use products (產(chǎn)品) are the most popular on line.
It was reported that more than 250 billion (十億) yuan was spent on online shopping last year, 80% through Taobao.
Taobao means “l(fā)ooking for treasure” in Chinese. People can find almost everything they need on Taobao, from clothes to books, from candies to DVD players.
You may question the security of online shopping, Wang Lin said, “It’s very safe and convenient (便利的). Unless you receive the products from the sellers and are satisfied with them, the shop owner will not get the money. You can also get your money back if you want to return the products.”
根據(jù)短文內(nèi)容,判斷句子正(T)誤(F)。(共5小題,每小題1分,滿分5分)
1.Taobao is China’s largest shopping mall.( )
2.The number of Chinese Internet users is growing.( )
3.Taobao is another way of saying “l(fā)ooking for pleasure.”( )
4.The underlined word “security” means “safe”.( )
5.From the passage we know, we can’t return the products if we don’t like.( )
科目:czyy 來源: 題型:閱讀理解
科目:czyy 來源: 題型:050
“Don't eat meat and cakes(蛋糕),” her doctor said to her.
“I'm going to stop her eating them,doctor,” her husband said.
The next morning,Mrs.Brown made a beautiful cake,and her husband ate half(半)of it.Then he went out.Mrs.Brown cut a very small piece(塊)of the cake and ate it.It was very good.She cut a bigger piece and ate it.In a few minutes she finished(完成)the cake.“My husband is going to be angry,” she said.“What am I going to do?”
She made another cake very quickly,ate half of that,and left(留下)half on the table.
Her husband came back later.He saw the half of the cake on the table and was very happy.
根據(jù)短文內(nèi)容,判斷句子正(T)誤(F)。
(1).Mrs.Brown was ill(有病的),so she went to see her doctor.
(2).The next morning Mrs.Brown made a cake for her husband.
(3).Mrs.Brown ate one cake that morning.
(4).Mrs.Brown made another cake because she wanted to eat some more.
(5).Mr.Brown was very happy when he saw the half of the cake on the table.
科目:czyy 來源:英語教研室 題型:052
Do you know Bill? He is twenty and he is a stammerer(口吃的人). He stammers a lot(口吃得厲害)when he speaks.
One day he goes to a friend's home. He is in a new blue coat. His friend says, “Your coat and my parrot(鸚鵡)are the same colour. Do you like my parrot? It's a clever(聰明的)one. ”Bill sees the parrot, “Yes, I—I—like it. ”He goes home with the parrot. A few days later(幾天后), Bill comes back with the parrot.
“The p—parrot can't sp—speak, ”He says. “It's a st—t—tam—merer. ”
根據(jù)短文內(nèi)容,判斷句子正(T)誤(F)
1. Bill is a stammerer. ( ?。?/span>
2. The bird is a green one. ( ?。?/span>
3. The parrot is a stammerer now. ( )
4. Bill doesn't think the parrot is clever, because it's a stammerer in his mind. ( ?。?/span>
5. In fact(事實上), the parrot can't speak. ( ?。?/span>
科目:czyy 來源: 題型:050
Many people were there, but most of them were students. When the guide explained (講解), we listened carefully. There we learned a lot.
根據(jù)短文內(nèi)容,判斷句子正(T)誤(F)
( ?。?). The teacher told them about the museum yesterday.
( ?。?). It was a sunny day when they went to visit the museum.
( ?。?). They went to the museum on foot.
( )(4). The museum was far from their school.
( ?。?). Most of the visitors were students.
科目:czyy 來源: 題型:050
Look at the picture.Where are the children now?They are in the zoo.They are looking at the monkeys(猴子).The monkeys are in a large cage.Are the monkeys walking or jumping?They are jumping up and down in the cage.But one monkey is not jumping.It's sleeping.It is ill.Where are the children now?The children are standing next to a small cage.What's in the small cage?There is a fox(狐貍).What is the fox doing?The fox is walking in the cage.It's looking for something to eat.It wants to go out of the cage to play and walk.Now the children are looking at the wolf(狼).Is the wolf sleeping?No,it isn't.It is not sleeping at all.The wolf is eating.What is the wolf eating?It is eating meat.There is a bone in its mouth.
(1).The children are in the zoo.
(2).All the monkeys are jumping.
(3).The ill monkey lives in a small cage.
(4).The fox is looking for the meat.
(5).The fox wants to go out of the cage to play and walk,but it can't.
科目:czyy 來源: 題型:
Do you like taking music lessons? A study shows music lessons can make children have better memories than others.The Canadian study shows that after one year of training in music,children could get good grades in a memory test than others.
There were two groups of children aged between 4 and 6 in the study.One group of children took music lessons outside school,and the other group didn't take any lessons.In one year,they took four tests at different times.The results showed that the children taking music lessons not only did better in music listening but also made much progress in other subjects,such as English and math.
People say music is the medicine for a sad heart.Now it shows music can also help us with our memories.We are sure to find more in the wonderful world of music.
根據(jù)短文內(nèi)容,判斷句子正(T)誤(F)
1.A study shows that after music training children can have better memories than others.
2.There were two groups of children aged from 5 to 8 in the study.
3.In the study,children took four tests at the same time.
4.Taking music lessons is good for music listening and other subjects,too.
5.Listening to music is a good way to make people forget their sadness.
科目:czyy 來源:吉林省期中題 題型:閱讀理解
科目:czyy 來源: 題型:
| Advice on your travels A.Forget fashion! Always wear your most comfortable clothes when going on long trips. If you are going somewhere sunny, remember to wear sunglasses.Or, if you are going somewhere cold, remember to pack your warm clothes! Always take a camera with you to capture(抓?。﹖hose special moments. B.Traveling on trains and buses can be boring, so take an MP3 to listen to music, but you’d better not take any books.Because reading on a train or a bus is not good for your eyes. C.Be careful with your bags whenever you go to busy places, like a train station.There are often thieves there! D.Bus tours often stop at expensive shops along the way.If you want to save your money, please buy souvenirs at local shops. E.If you travel to other countries, remember to take your passport.Whatever you do, don’t lose it! Most importantly, always remember to have fun—that is what vacations are for! |
根據(jù)短文內(nèi)容,判斷句子正(T)誤(F)。
1.Take a book to read because it’s so boring to travel on trains and buses.
2.There are often thieves at busy places, so be careful with your bags.
3.Remember to buy souvenirs at local shops because they are much cheaper.
4.Don’t take a camera.It’s easy to be lost.
5.It’s necessary to take a passport to travel abroad.
科目:czyy 來源:云南省中考真題 題型:閱讀理解
科目:czyy 來源:同步題 題型:閱讀理解
科目:czyy 來源:同步題 題型:閱讀理解
科目:czyy 來源:同步題 題型:閱讀理解
科目:czyy 來源:同步題 題型:閱讀理解
科目:czyy 來源: 題型:
Susan is a little girl. She is five years old. She doesn't go to school and doesn't know how to read and write. But her sister Mary is a school girl. She is ten. One day,Susan sits at the table with a pen in her hand and a piece of paper in front of her. "What are you doing,Susan?"Mary asks. "I'm writing a letter to my friend,Rose." Susan says. "But you can't,"Her sister says. "You don't know how to write." "Well,"Susan says. "Rose is only four. She doesn't know how to read."
根據(jù)短文內(nèi)容,判斷句子正(T)誤(F)
( )36. Susan is a maths teacher. She is a good girl.
( )37. Mary knows how to read and write.
( )38. Susan doesn't know how to read and write.
( )39. Rose studies very hard.
( )40. Rose is over five years old.
國際學(xué)校優(yōu)選 - 練習(xí)冊列表 - 試題列表
違法和不良信息舉報電話:027-86699610 舉報郵箱:58377363@163.com