科目:czyy 來源:同步題 題型:填空題
科目:czyy 來源:同步題 題型:填空題
科目:czyy 來源:2016屆江蘇灌云陡溝中學初一上學期第一次過關(guān)檢測英語試卷(解析版) 題型:其他題
根據(jù)首字母提示完成短文中的單詞。
Ricky is 12 years old .He is a student at Nanjing Middle School. He loves sports. At school, he likes p __1.____ basketball with his friends . He is in the school basketball t __2.____.Ricky plays very w__3.____.His f __4.____ basketball star is YaoMing . He always w __5.____ his games on TV .Yao Ming is his hero.
科目:czyy 來源:同步題 題型:填空題
科目:czyy 來源:江蘇期中題 題型:填空題
科目:czyy 來源:0112 期中題 題型:填空題
科目:czyy 來源: 題型:022
根據(jù)首字母提示完成短文
If you travel by a1 across the centre of Africa or South America,you fly over forests for thousands of kilometres.These great forests are the oceans of t2 ndline.There are thousands and thousands of different kinds of plants and a3 ndline.
However,the world's forests are getting s4 all the time.In many places,we're cutting down the trees because we need wood and we need more farmland.Some people say that t5 will not be any forests like these in 30 years;what will happen if they d 6 ?
If we cut down our forests,a lot of plants and animals will disappear from the w7 ndline.In a lot of places the new farmland will soon look like the old d8 ndline.Crops will not grow there.It will not rain very often,and the weather will get very hot.P9 the climate of the world will change.This will be dangerous fdr everyone in the world.That's w10 we must take care of our forests.
科目:czyy 來源:江蘇省南京三中2010-2011學年七年級上學期期中考試英語試題 題型:053
根據(jù)首字母提示完成短文。
My name is Frank.I am f_________ American.Here is a picture of my family.The old people who wear g_________ are my grandparents.They like walking a_________ supper.Look at the man and woman.They are my parents.They are g_________ at sports.They like swimming, playing volleyball and r_________.Can you see a boy w_________ a football? That's me.I e_________ football and I am a m_________ of the football team.There will be a m_________ between our school and No.1 Middle School this weekend in our school.Would you like to come and watch it? We look f_________ to seeing you!
科目:czyy 來源:雙色筆記七年級英語(上) 題型:054
閱讀下面短文,掌握其大意
根據(jù)首字母提示完成短文.
Fruit is (1) g________ for people. Many people (2) e________ some fruit every day. Mr, and Mrs. Black (3) l________ fruit very much and every (4) m________ Mrs. Black goes to buy some fruit in the shop (5) n________ her house. The man in the shop knows her well and helps her a lot. She can buy all kinds of (6) f________ there, apples, pears, (7) o________ and bananas. In different time of the year the price(價格) of each(每一) kind of fruit is not the (8) s________, sometimes high(高), sometimes low(低的). Mrs. Black tries to buy cheap (便宜) (9) o________. And Mr. Black likes bananas only. Mrs. Black buys bananas for him every week. She only buys cheap fruit for (10) h________.
科目:czyy 來源:同步題 題型:填空題
Sanya, Harbin and Beijing are three c in China, and they are in different
places. They are quite f from each other. Sanya is in Hainan Province and
it's in the w place of China. Even in winter, it's about 15℃ in the daytime.
Harbin is in the n of China. It's cold in w . sometimes -30℃.
There is an Ice and Snow Festival that lasts six w . Beijing is not very
cold in winter. It's about -5℃. It doesn't o ram or snow. The p of hotel
rooms are quite different, too. In Beijing hotels usually cut t prices in
winter. About 200 yuan a night is e .
科目:czyy 來源:同步題 題型:填空題
科目:czyy 來源:0108 期末題 題型:填空題
科目:czyy 來源:101網(wǎng)校同步練習 初二英語 人教社(新課標 2002-3年通過) 人教版 題型:026
根據(jù)首字母提示完成下面單詞:
The boy doesn’t like waiting in l________.
科目:czyy 來源:同步題 題型:填空題
科目:czyy 來源:江蘇期中題 題型:填空題
Jack is a schoolboy. He c__1__ from England. This year, he is thirteen years old. He l__2__ in a
small town near London. He lives with his grandmother (奶奶). His parents w__3__ in London. They
come back home to visit Jack at w__4__. Jack goes to school by b__5__ every day. At school, he likes
studying all the l__6__. He is good at English. He l__7__ to the teachers carefully (認真) in class. He
works very h__8__ at his lessons. After school, he does his h__9__. He w__10__ TV only on Sunday
evening. Jack is a good boy and his parents like him.
科目:czyy 來源:2014屆江蘇省大豐市八年級上學期期末考試英語試卷(解析版) 題型:單詞拼寫
根據(jù)短文內(nèi)容及首字母提示完成短文。(每空一詞)
In the morning, Mr. Martin comes i 1 his garden. He sees too m 2 snow(雪) in the garden. Mr Martin wants to t 3 his car out, s 4 he asks a cleaner(清潔工) to clean the road from his garage(車庫) to the gate. He s 5 to the cleaner, “Don’t put any snow on the f 6 or on the wall. And don’t put any into the street, or(否則) the p 7 will come.” T 8 he goes out. When(當) he comes back, the road is clean. There is no snow on the flowers, on the wall or in the street. But when he o 9 the garage to get his car out, he sees it is full of snow, the snow from the road, and his car is u 10 the snow!
科目:czyy 來源:2012屆江蘇省建湖實驗初中初三下學期期中考試英語試卷(帶解析) 題型:單詞拼寫
根據(jù)短文內(nèi)容及首字母提示完成短文。
Round eyes, round head, round ears, round body! What is this lovely little animal? He looks l 1 a bear. But he is not a bear. He is a KOALA(考拉).
People in Australia love koalas and take care of t 2 .They have set up places for koalas to live s 3 . No one can kill them for their pretty fur. When a koala is b 4 ,he has no fur. And he is not as big as your little toe! The mother koala has a pocket in the front of her b 5 . The baby goes into this warm pocket. There he stays for six m 6 .
The koala could not live w 7 a special kind of tree. The tree gives him both his home and his food. For most of the day the koala s 8 in the tree. At night the koala looks for food. He may go miles to find it. He likes eating only the bark (樹皮) and the l 9 of the trees. He eats n 10 else. And he eats more than two pounds each night!
How lovely the koalas really are!
科目:czyy 來源:2013屆山東省初二第二次月考英語試卷(解析版) 題型:單詞拼寫
根據(jù)句意及首字母提示完成短文
An old woman o 1.her window and looks out of it. The sun shines b 2.There’s a man in the g 3. in front of her house. The old woman looks at him and says, “He is eating g 4.!”
She goes o 5.and asks the man, “Why are you eating grass? Are you h 6.?”The man says, “Yes, I am very poor. I have n 7.for my breakfast today and I am hungry now.”The old woman tells him to go to the b 8.door of her house, and she goes in again. The man s 9.and goes to the back door of the house. Then the old woman opens the door and says to the man,“The grass here is l 10.”
科目:czyy 來源:2012屆江蘇省鹽城市九年級中考模擬考試英語試卷(帶解析) 題型:單詞拼寫
根據(jù)短文內(nèi)容及首字母提示完成短文。(每空一詞)
Friends play an important part in our lives. We may have many friends, but we often don’t understand c 71 how we make friends. We may get on well with a n 72 of people, but we usually make friends with a very few of them.
People use the word "friend" freely. Friends may k 73 each other since childhood or they may recently meet. In fact, people many have different k 74 of friends such as school friends, work friends, or sports friends. A person may c 75 different friends for different activities. If you play with s 76 on the playground, the person is your playmate. If you often play chess w 77 a friend, the person is your chess partner.
One may have many good friends and only one best friend. " Best friends" or "close friends" are u 78 two people who have known each other for a long time. A close friend is someone who is able to s 79 experience, joys and sorrows(悲傷) with you. This is a person you can rely on (信賴) when you are in n 80 , and this is the person to whom you are willing to lend a helping hand.
Friendship is one of life’s greatest treasure.
國際學校優(yōu)選 - 練習冊列表 - 試題列表
違法和不良信息舉報電話:027-86699610 舉報郵箱:58377363@163.com