欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

Write questions using “How much” and complete the answers.

EXAMPLE:How much is this baseball bat? It's $ 5.00.

1._______ those pens? _______ $ 15.00.

2._______ this baseball? _______ $ 22.00.

3._______ these shorts? _______ $ 18.00.

4._______ that red jacket? _______ $ 30.00.

5._______ this book? _______ $ 12.00.

答案:
解析:

  1.How much are, They are OR They're

  2.How much is, It is OR It's

  3.How much are, They are OR They're

  4.How much is, It is OR It's

  5.How much is, It is OR It's


練習(xí)冊系列答案
相關(guān)習(xí)題

科目:初中英語 來源:浙江省溫州市仙巖二中2012屆九年級模擬英語試題 題型:050

閱讀理解

  Could you be a genius like Einstein? A genius needs to learn and think.Reading is a good idea,but it is not enough.Einstein’s advice is to use your brain more.Here are some tips:

  ●Ask.When you look at new things,ask why they are new or different.Ask ques  tions.Ask yourself and ask others.Keep thinking until you find the answer.

  ●Draw.Einstein thought in pictures.Sometimes,it helps to draw problems and ideas.

  ●Read.Try to read new things.Read books from different parts of the library.After you read,think about the ideas you have learned.Are they different from what you thought?

  ●Relax.Many ideas come when you are relaxed.Take some time to relax yourself in the ways like taking a walk in a park,going to a concert or a museum.

  ●Write.Keep a diary.Write down your questions and ideas.Write down new ideas after you read.

  ●Share.Einstein used to talk to his friends and explain his ideas.Sometimes,a friend can help you find the answer to a problem.

  ●Be brave.Do not let other people say your ideas are silly.Explain yourself.Let other people explain why they think you are wrong.Then decide.

(1)

How many tips are there in this passage?

[  ]

A.

Five.

B.

six.

C.

Seven.

D.

Eight.

(2)

What can we do to relax ourselves from the passage?

[  ]

A.

Keeping a diary.

B.

Asking questions.

C.

Taking a walk.

D.

Reading new things.

(3)

Einstein suggested we should _________ if other people say our ideas are silly.

[  ]

A.

discuss the ideas with others

B.

draw problems and ideas

C.

go to a museum with others

D.

write down your ideas

(4)

Which of the following is NOT true according to the passage?

[  ]

A.

A genius needs to learn and think.

B.

We should find the answers all by ourselves.

C.

Einstein’s advice is to use our brain more.

D.

Einstein liked to talk to his friends and explain his ideas.

查看答案和解析>>

同步練習(xí)冊答案